Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n 500

przeprowadzka do WARSZAWy

Polecane posty

Gość n 500

musze sie do Was sprowadzic... :( Jak u Was jest? Na co uwazac? Ktora z dzielnic jest najniebezpieczniejsza? Gdzie warto pojść? pliz, help itepe :P

Gość ssaaasssaaa
10 kazdego miesiąca unikaj :D No i blokowiska na Woli , Mokotowie ,Bielanach i tradycyjnie Praga, zwłaszcza Grochów - pelno dresiarni - ja zostałam dwa razy przez takich okradziona . Uwazaj na facetów w klubach :classic_cool: i nocne autobusy glownie podmiejskie

Gość n 500
a co jest w tych nocnych autobusach? myslałam,ze sporo sie dzieje noca w Warszawie, duzo ludzi jeździ...

Gość Mnich....
no bo sie dzieje, ogolnie jest fajnie

hehehehe... przyjedziesz to zobaczysz. Generalnie rzecz ujmując Warszawa to jedno wielkie Wesołe miasteczko;) Tej prawdziwej to już nie ma. Zostały tylko klimaty wśród ludzi. Żeby je zrozumieć, trzeba ich poznać i polubić. Inaczej zostanie się samemu, a samotnych zjedzą z zelówkami. Tego nie da się opisać.:D:D:D A co masz na myśli pisząc o niebezpiecznych miejscach??;)

Gość nvdjkndjkdnskfjdns
No nie, kolejny przyjezdny wieśniak :O Potem ludzie gadają na Stolicę, że to wiocha. Jak mogłoby być inaczej, skoro przyjeżdżają jacyś z Pcimia Dolnego?