Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek ;

tak bym chciala sie zakochac i byc szczesliwa

Polecane posty

Gość smutasek ;

a jestem okropnie brzydka:(przeklada sie to na relacje z innymi.. mam fobe spoleczna..czuje sie okropnie beznadziejna!nigdy nie wyjde z tego bagna:O:( chcialam sie wyzalic tylko :O bede pisac kiedy bedzie mi zle :( czyli codziennie :o ps mam 17lat :o

Gość ggggggasdfasf
Przesadzasz :) Przecież każda potwora znajdzie swojego amatora :P Nie baw się w kompleksy tylko bądź sobą i nie pacz co inni o Tobie myślą,mówią itd.

Gość jtyi67u
a co dokladnie Ci sie nie podoba?:)

Gość jtyi67u
"PACZ' ?? OMG, NO CHYBA NIE!:P PISZE SIE PATRZ!!

Gość smutasek ;
krzywy penis

Gość smutasek ;
nie potrafie... wiem ze ludzie swoje mysla nawet gdy o tym nie mowia..:O co mi sie nie podoba? wszystko... ignorujcie podszywy

Gość jtyi67u
ignorujemy podszywy, spokojnie^^ ale co? wlosy? twarz? Sluchaj, wlosy naprawde duzo zmieniaja, zmien fryzure, i nie wstydz sie jej nowej pokazac, pomaluj sie, i ubierz inaczej.

Gość ggggggasdfasf
jtyi67u "PACZ' ?? OMG, NO CHYBA NIE! PISZE SIE PATRZ!! O ja zgrzeszyłem,muszę się wyspowiadać :P

Gość no tez tak mam
jak sie robi te emotki co ich tyle wstawilas w 1 poscie bo nigdy nie wiem

Gość smutasek ;
*fobie wstyd pisac.tego latwo sie nie da skorygowac,wygladam jak potwor.... z takim wygladem nie znajde nikogo,chocbym miala boski charakter.. siedze i narzekam bo nie moge nic zrobic..jeszcze nie teraz :( przysiegam ze nie ma we mnie niczego ladnego

Nie ważne, że potwór byle miał otwór;) Póki będziesz jęczeć o nic się nie uda. Chcesz się zmienić to zmien tok myślenia. A jak jesteś leniwa (jako i ja) to nie rób nic;) Ale nie narzekaj, że Ci nie pasuje

Gość smutasek ;
nie moge przebolec ze niektorzy sa piekni albo po prostu ladni naturalnie,a - tego nie doceniaja -sa szczesliwi.. mi malowanie NIC nie daje

E tam pierdolisz Wzięła by Cię która kobita w obroty to byś dopiero była:) Piękno trzeba umieć odnaleźć w środku Ale pamiętaj Ci co patrzą tylko na wygląd są nie warci zainteresowania