Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania123321

Najlepszy fluid jaki??? po wszystkich zaraz sie swiece...

Polecane posty

Gość ania123321

uzywalam roznych fluidow tych drozszych tanszych ale po godzinie zaczynam sie swiecic... jaki polecacie? ja juz nie wiem co robic;/ chyba ze baze pod makijaz moze cos utrwali

Gość I am Banksy
Na pewno polecą Ci Revlon Colorstay, miałam, jest niezły, ale takiego matu i trwałości jaką daje Estee Lauder Double Wear to nigdy nie widziałam, byłam w szoku:) Tylko, że wiele kobiet twierdzi, że na czas letni za ciężki

ja używam Clarins Everlasting Foundation i jest najlepszy ze wszystkich których używałam.. a było ich trochę bo mam okropnie świecącą się skórę na twarzy ;/ ten fluid kosztuje trochę ponad 200zł ale uwierz mi, warto, tym bardziej że jednej buteleczki używam już ponad rok, prawie codziennie i jeszcze się nie skończył :)

Gość Brit Pinkey
Lirene City Matt , nie matuje tak jakoś świetnie ,a le łądnie wygląda na twarzy, słyszałąm,że Revlon najlepszy , ale nie próbowałam

Gość ania123321
Revlon Colorstay mam i chyba troche wysuszyl mi skore i niestety swiece sie nie moge go uzywac i szukam cos sprawdzonego, juz nawet nie chodzi o cene ale zeby byl naprawde dobry bo okropnie nienawdzie jak sie swiece i musze uzywac chusteczek :(

Gość ania123321
jesli znacie jakies trwale fluidy to prosze o rade

ja też miałam ten problem, kupiłam Specjalistyczny podkład matujący z PAESE i jestem zadowolona. zaraz poszukam str z której zamówiłam i wkleję link

Gość dzizas ja tez
a może spróbuj bibułek matujących bądź jakąs baze

Gość Paese
też używam tego podkładu i uważam, że jest bardzo dobry. Cena nie jest wygórowana, a efekt świetny. Firma godna polecenia:)

Gość inka z mlekiem897
a ja aplikuje najpierw krem do mieszanej matujący nivea visage, super matuje i kosztuje około 15 zł, bez niego świeciłam się juz po godzinie, z nim po 3 godz. różnica jest...

Gość ***CzarnaMamba****
Estee Louder Double wear jest bezwzglednie najlepszy. nie mialam lepszego a sporo przetestowalam. idealny, trzyma sie caluski dzien, nie potrzebne sa zadne poprawki, zero swiecenia. cena ok 160zl

Gość ania123321
dzieki czarna mamba wyprobuje ;)!