Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta334x

JAK PIEC BOCZEK

Polecane posty

Gość Kobieta334x

mAM PYTANIE, PIERWSZY RAZ PIEKE BOCZEK. cHCE GO UPIEC W PRODIŻU. cZY CEBULKE MAM POUKLADAC NA SKÓRE CZY NA DRUGĄ CZĘŚC BOCZKU???I CZY PIEKĄC GO PRZEKRECAĆ??KTÓRA STRONA MA BYĆ NA GORZE..??POMOZCIE:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaguarrr1967
najlepiej włóż go do rękawa i piecz tyle czasu ile waży w temp.190- 200

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobieta334x
nIE MAM REKAAWA..MUSZE JUZ WSTAWIAĆ, CHCE TYLKO WIEDZIEĆ, CZY MAMA CEBULE ULOŻYĆ NA SKORZE CZY NA DRUGIEJ STRONIE BOCZKU I KTORĄ STRONĄ GO WŁOŻYĆ.???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobieta334x
Podopowiedzcie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Piecz skórą położoną na dnie prodziża i cebulą obłóż wierzch i boki boczku,ja nie przekręcam mięsa,możesz zawinąć go w folię aluminiową i dopiero wtedy do prodziża,nie spiecze się

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobieta334x
Dziękuję:):)takiej opinii potrzebowałam:):)Właśnie dopieka ,mi sie karczek, tez pieke w prodizu, nieiwem czy dobrze zrobiłam, ale podlewam go wodą bo mi odparowuje dośc szybko...jak myślicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kobieta334x
Mam jecsez pytanie jak długo taki boczek sie może piec??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
boczek zawsze klade skora do dolu i pod ta skorke ukladam grube plastry cebuli. jak polozysz na wierzchu to sie spali. pod koniec pieczenia odwracam skorka do gory zeby sie zrumienila

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×