Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merzbeth

Pilne...

Polecane posty

Czy jest tutaj ktoś, kto pracuje lub pracował w H&M Gądki? Chciałabym się tam zatrudnić, ale nie wiem jakie mają wymagania i jaki jest dojazd z Poznania...

Gość 23latek
musisz obciągać kierownikowi ale spoko, nie jest zły

Gość ofermator
wymagań brak hehe:) dojazd z poznania jest (na pewno z Rataj, nie wiem jak dalej) ogólnie to masz wybór: albo jeździsz we własnym zakresie i wtedy do wypłaty dostajesz 100zł co miesiąc albo jeździsz autobusami które mają podpisany kontrakt z tą firmą i nie płacisz nic (te autobusy to Wawrzynowicz ze śremu-jak chcesz to zadzwoń i zapytaj gdzie w twojej okolicy mają przystanek)

Słyszałam, że z Poznania też jeżdżą ich autobusy... Wystarczy wykształcenie średnie i kilkumiesięczna praca na produkcji w innej firmie? Ma ktoś może numer telefonu do kadr? Bo nie mogę znaleźć w necie.

Gość ofermator
pierwsza rozmowa o pracę jest grupowa (5-10 osób) nie stresuj się bo jest przyjemnie, siedzicie przy stole i każdy mówi coś o sobie i czemu chce tu pracować, a potem dostajecie do wypełnienia test-prosty pytania typu: jeśli pracownik zrobi 350 artykułów w godzinę to ile zrobi w 30 minut, uzupełnij w wykropkowanych miejscach brakujące symbole: a 23 b 24 c ... d 26

Gość ofermator
wystarczy:) tak jeżdża z poznania, napisałem we wcześniejszym poście, że na pewno z rataj a jak chcesz znaleźć inny przystanek to zadzwon do wawrzynowicza numer zaraz będe szukać, a po co ci nr do kadr tak na marginesie??

Dzięki za info. Numer do kadr potrzebny mi po to, by umówić się na rozmowę o prace... Wiem, że jedna z dziewczyn z mojej firmy parę dni temu się tam zatrudniła, więc przyjmują. Chociaż trochę mnie odstrasza fakt, że tyle jest negatywnych opinii o tej firmie :D No ale ludzie wszędzie narzekają...

Gość ofermator
kurde szukam w papierach i nie wiem gdzie mam ale nie znikaj, zaraz go odnajde:) Sporo moich znajomych tam pracuje i generalnie nie jest źle-zależy na jaki dział trafisz:) A jeśli chodzi o zatrudnienie to oni wolą żeby wypełnić formularz online, dołączyć CV i sami oddzwaniają w ciągu 1-3dni, albo podać CV przez kogoś znajomego, ale jak zadzwonisz to też sie nic nie stanie Czekam za siostrą bo zaraz mi namiary przyniesie:)

Gość ofermator
to w miedzyczasie ci opisze drugą rozmowę: po tej pierwszej grupowej w ciągu kilku dni dzwonią do ciebie i zapraszają na rozmowę indywidualną. I na tej rozmowie pierwsze pytanie to:co zapamiętałaś z pierwszej rozmowy(opowiadasz wtedy to co pamiętasz:)ktoś kto będzie przeprowadzał pierwszą opowie wam trochę o firmie, że możesz zakupić dodatkowe ubezpieczenie na życie, jak wyglądają zmiany itd) pytają co wiesz o firmie i czy wiesz na czym polega praca, ile chcesz zarabiać, jak będziesz dojeżdżać i na koniec dostajesz kilkanaście różnych kartek do zabrania i wypełnienia w domu i pracę zaczynasz w poniedziałek. Pierwszy dzień pracy to szkolenie bhp-grupka nowych siedzi na sali i oglądacie film bhp wyświetlany na ścianie a potem oprowadzają was po magazynie

Gość ofermator
(61) 8789400 to jest do recepcji, do kadr bezpośredniego nie mam ale pewnie bez problemu cie przełączą

Gość ofermator
http://about.hm.com/pl/pracawhm/taleoFrame.ahtml?taleopath=%2fcareersection%2f2%2fjobapply.ftl%3flang%3dpl%26job%3d00121758 tu ale trzeba się zarejestrować, wypełnić kwestionariusz i dołączyć cv. Jak chcesz to zadzwoń najpierw, może mają jakiegoś bezpośredniego maila albo będziesz mogła po prostu przynieść cv ze sobą

Gość ofermator
powodzenia życzę w takim razie:) szkoda, że nie przyszłaś do hm przed świetami bo na wielkanoc 400zł extra do wypłaty:P ale pewnie na boże narodzenie sie zalapiesz pzdr

Gość H&M praca w Gądkach
praca w h&m

Gość H&M praca w Gądkach
Hej. Właśnie dzisiaj byłam na pierwszej rozmowie w sprawie pracy w H&M w Gadkach. Było całkiem miło. Pisze bo chiałabym sie dowiedzieć jak wygląda druga rozmowa?.. wiem napweno ze jest gorsza od tej pierwszej ale znowu nie az taka tragiczna. Czekam na odpowiedz.