Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhhhhhhhththt

Czemu moja siostra jeszcze żyje?

Polecane posty

Gość fdhhhhhhhththt

Nie na widzę swojej siostry.Mam ochotę ja poćwiartować a jej kawałki miesa rzucić dachowcom z pwinicy niech się posilą, albo ja spalić żywcem a wcześniej oblać benzynom.Mam tez ochote zakopać ja żywcem z głowy nie niech się męczy a zanim ja zajebał bym chętnie bym jej zrobił palcówkę nożem bo chujem jej nie tkne,jeszcze bym coś złapał. Nie mogę się zdecydować. Fenomen polega na tym że moja siora od tak 3 ,4 prowadzi bardzo bogate zycie rozrywkowe jest tzw imprezowiczką.Oficialnie chłopaka nie ma, a na sponsora jest za brzydka.Zastaniawiam się czemu przez te 4 lata nic jej się nie stało.Nikt jej nie zgwałcił ,nie pobił nie zaszła,nic nie złapała,nie zagineła jak ta tamtego lata z nad morza gdzieś Kiedy ja to spotka? Jak to długo będzie jeszcze trwało? Czy ja sobie musze pieprzyc życie i ją zapierdolić Zachowuje sie tak jak by był jakoms gwiazdą jest zwykłym gównem ma takie miewanie o sobie jak by ją co najmiej christiano ronaldo ruchał.Prawda jest takaże żaden fajny normalny chlopak jej tknie bo jest dziwka spermopijka,kurwa ,szmata,suka i cwelem:) W dodatku pierdolony z niej konfident z sprzedała mnie kilka razy Czemu ty krwo jeszcze zyjesz? Pozdrawiam

Gość Ostra SIostra .
Zyje po to zeby Rozpierdolic ci zycie

Gość 23latek
pisze się :nienawidzę kretynko głupia

Gość mniewanie o sobie
:D:D:D

Gość Ostra SIostra .
Moj braciszek niestety jest analfabeta

Gość kwartnik
kobieta cwelem ? to coś nowego :)

Gość Ostra SIostra .
I trzepie sobie wacka przed zdjeciem babci :O