Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blooooonnnddddiiii

ciąża co robić???? problem

Polecane posty

Gość blooooonnnddddiiii

Zrobiłam dziś test i wyszły mi 2 kreski, okres spożnia się ponad 2 tygodnie, myslałam ze to stres przed maturą :( a tu takie coś :( na domiar zlego ojcem dziecka jest moj przyszywany brat (nie jestesmy spokrewnieni) nasi rodzice sie pobrali jak bylismy dziecmi. On jest na 4 roku studiów ja w klasie maturalnej, czesto go odwiedzałam (przewaznie w kazdy weekend) wynajmuje mieszkanie w miescie gdzie studiuje i tak jakos wyszlo ze zostalismy kochankami. Co mam teraz robic

Możesz chwilkę jeszcze poczekać, potem do lekarza, badania, książeczka ciążowa, szczęśliwy poród i luz.

Gość .Inga87.
Najpierw do ginekologa potwierdzić ciążę. Potem masz trzy opcje do wyboru: a) urodzić i wychować b) urodzić i oddać c) dokonać aborcji Odnoście aborcji zajrzyj na http://www.womenonweb.org/index.php?lang=pl lub kup w aptece lek o nazwie Arthrotec ( 20 tabletek 40 zł )

Gość dfsfsf
ten lek idiotko tepa jest lekiem na wrzody i nie instruuj tutaj takimi debilizmami ludzi bo to sie dla nich moze skonczyc tragicznie!!!

Gość .Inga87.
Arthrotec jest lekiem na reumatoidalne zapalenie stawów, to Cytotec jest lekiem na wrzody. Oba leki i Arthrotec i Cytotec zawierają mizoprostol, substancje która wywołuje poronienia. Cytotec i Arthrotec są używane w polskich szpitalach kiedy ciąża obumarła a lekarze wolą oszczędzić pacjentce wyłyżeczkowania jamy macicy.

Gość blooooonnnddddiiii
napewno nie usune ciąży jesli ginekolog ja potwierdzi, tylko co mam powiedziec rodzicom, oni sie zalamia :(