antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 o mó podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 mój* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hghhghbggfb Napisano Kwiecień 22, 2011 nie wiem ja jutro mam zamiar zjeść pyszna pizzę. wierzę w pana Boga, jednak nie praktykuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwartnik Napisano Kwiecień 22, 2011 jasne, teraz jebnij łbem o ścianę i musisz zmówić 00 albo nawet 100 zdrowasiek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 to ja zmówię 00 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham shatyna Napisano Kwiecień 22, 2011 w wielki piatek mieso zamienia sie w ciało ludzie!! czyli ajk zjesz to tak jakbys wpieprzyła matke albo ojca :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 ta jasne, co za zabobony, ciemnogród normalnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwartnik Napisano Kwiecień 22, 2011 a co ze ślimakiem winniczkiem, podobno winniczek według Uni to jest ryba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 nie nazywaj innych pojebami tylko dlatego że wierzą w co innego niż ty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwartnik Napisano Kwiecień 22, 2011 musicie o tym pamiętać, grzechem jest zjeść krzywego banana ale pierwszy raz z księdzem to nie grzech :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 cipo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 grzechem nienawiść ale do żydów już nie , oto wasz kościół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwartnik Napisano Kwiecień 22, 2011 to PiS maciągle żale , normalni Polacy są zajęci pracą i aby było co do gara wrzucić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 A tak w ogóle to jutro czynne wszystko, ale krócej? Jednak na KFC to nie ma co liczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 widzę podszywko po tekstach że katoliczką jesteś, prawda? praktykującą namiętnie zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwartnik Napisano Kwiecień 22, 2011 KFC to znaczy kiepnąć, frygnąć, ciepnąć znany skrót :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 a zjadłabym sobie tatara... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 Chuj co znaczy, zjadłabym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 i dobrze, miasto dba o ludność odcinając ją od tego gówna a ty narzekasz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cacy Napisano Kwiecień 22, 2011 i hate podszywy - pytasz czy zgrzeszysz, a wrzucasz wierzącym. nienormalna jesteś jakaś. widać, że ci się nudzi. szkoda pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgfdhytkylu;p;ui Napisano Kwiecień 22, 2011 Tak, jezus i matka boska bedą bardzo niezadowoleni siedząc na swojej chmurce i obserwując jak wpieprzasz inne stworzenia boże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 jak szkoda pisać to po co piszesz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cacy Napisano Kwiecień 22, 2011 żebyś pytała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach