Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowniczka dziczka

Czy kobieta (28 lat) z dwójką dzieci ma jeszcze szansę na miłość?

Polecane posty

Gość domowniczka dziczka

Właśnie rozstaję się z mężem, który kogoś sobie poznał i nas porzuca.. Kiedyś miałam dość duże powodzenie, ale od tego czasu wiele się zmieniło. Po pierwsze ja straciłam zainteresowanie płcią przeciwną, po drugie, po ciążach, zmęczona dziećmi, nie wyglądam już tak efektownie jak kiedyś (gdzie cały wolny czas poświęcałam na spotkania, albo pielęgnaję umysłu i ciała)... Poza tym z takim "bagażem"....

Gość don morelo
chyba u impotenta

Gość eleleke
Ja Cie chetnie poznam,skad jestes?

Gość alez mi wstyd
Masz szanse jak każdy. Ja mam 38 lat dwoje dorosłych dzieci,mąż mi zmarł 3 lata temu a ja poznałam faceta.Jestem z nim 1,5 roku.

Gość jak będę brali
po co komu taka lampucera z wiadrem między nogami i galaretą na brzuchu ? I żeby jeszcze tyrać na cudze bachory ? Kpisz chyba. Po chooja tak szybko pchałaś się przed ołtarz, a potem w pieluchy ? Spieszyło ci się, bo ?

Gość tylko kobieta
Nie ma to jak dobić kobietę która już jest na samym dnie emocjonalnym...

domowniczka dziczka, "Właśnie rozstaję się z mężem, który kogoś sobie poznał i nas porzuca.." - dlaczego nie dałaś mu się poznać? Może by nie porzucił? Dlaczego nie pozwoliłaś mu poznać JEGO dzieci? Może by się na nich skupił? "Czy kobieta ..... ma jeszcze szansę na miłość?" Każdy ma szansę.... "straciłam zainteresowanie płcią przeciwną" - w tym przypadku szanse są oczywiście mniejsze.... "po ciążach, zmęczona dziećmi, nie wyglądam już tak efektownie jak kiedyś" - dla prawdziwej miłości nie jest to SPRAWĄ NAJWAŻNIEJSZĄ! "Poza tym z takim "bagażem"...." - jeżeli ten "bagaż" jest czymś OBCIĄŻAJACYM to rzeczywiscie szanse na znalezienie BAGAŻOWEGO sa oczywiscie mniejsze....

Gość Jak najbardziej
niestety, będzie to od Ciebie wymagało trochę czasu, który zainwestujesz w siebie, bo wiadomo, czymś trzeba chłopa wzrokowca przyciągnąć. Jeśli o siebie zadbasz i będziesz dla mężczyzny atrakcyjna, wizualnie i intelektualnie, to jest duża szansa pomimo "bagażu" ;)

Gość jeżeli będziesz
w każdym facecie widziec potencjalnego ojca dla twoich dzieci oraz pomoc finansową w utrzymaniu swojej gromady to na pewno nie znajdziesz łatwo jelenia. Zastanów się najpierw czy chcesz faceta bo potrzebujesz bliskości i miłości czy dlatego, że będzie ci samej ciężko z 2 dzieci. Podejrzewam, że chyba to drugie bo zdradzona kobieta nie myśli od razu o tym czy kogos jeszcze pozna.

Jak najbardziej, "niestety, będzie to od Ciebie wymagało trochę czasu" To, czyli CO? SZANSA NA MIŁOŚC WYMAGA CZASU? "czasu, który zainwestujesz w siebie, bo wiadomo, czymś trzeba chłopa wzrokowca przyciągnąć" - JESTEM CHŁOPEM, A WIĘC WZROKOWCEM. Jeżeli ktoś chce przyciągnąc mój (za przeproszeniem) wzrok, to powinien się dobrze umyć. Nie jest to zbyt kapitałochłonna inwestycja.... "Jeśli o siebie zadbasz i będziesz dla mężczyzny atrakcyjna, wizualnie i intelektualnie" - STAĆ SIĘ ATRAKCYJNYM INTELEKTUALNIE to [Jak najbardziej] wymaga trochę czasu. Szkoda, że NIEKTÓRZY zmarnowali tyle lat. Ale.... Na naukę..... Tylko trudno znaleźć aż tyle wolnego czasu przy dzieciach.... "duża szansa pomimo "bagażu"" - zgadzam się z tym stwierdzeniem. To nie taki "bagaż" decyduje o szansach.

Gość marynatttta
jasne ,że masz szanse ,zadbaj o siebie a zawsze trafi się jakich głupek.przewaznie na takie baby jak ty trafiają kawalerowie....zrobisz szybko 3 dziecko i juz go masz

Wytapetowane, przyciagające faceta-wzrokowca atrakcyjne wizualno-INTELEKTUALNIE??? dziewczyny. Bez "bagażu".... Czy wasz INTELEKT nie podpowiada Wam tego, że dla NIEWYŻELOWANEGO faceta Wasze wszystkimdające niewymydlające się instrumenty są większym ATUTEM niż "BAGAŻ"?

Gość tez tak uwazam
jezeli dajesz dupy na prawo i lewo to jestes godna jezeli zostawił cie z "bagażem" facet to jestes niegodna