Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmuuuska

Masakryczny ból głowy w ciąży-pomocy!

Polecane posty

Gość mammmuuuska

Dziewczyny czy bolala Was glowa w ciazy? Ja do tej pory nie wiedzialam co to bol glowy. Chyba naprawde nigdy nie bolala mnie glowa. Teraz jestem na poczatku 4 miesiaca ciazy i gdzies od tygodnia , jak ustapily mdlosci rozpocza sie prawie ciagly bol glowy. Ale boli tak mocno, ze nie moge sie na niczym innym skupic, wczoraj caly dzien przelezalam w lozku, bo nie bylam w stanie podniesc glowy do gory. Apap nie pomga. Ja jestem chora czy to normalne w ciazy? Do lekarza ide dopiero tydzien po swietach... Dodam tylko, ze to moja druga ciaza a w pierwszej glowa mnie nawet nie zabolala na minute

a jak z cisnieniem masz? mierzyłas sobie?? moze za wysokie? w ciazy czesto sie zdarza. niesety trzeba to leczyc

Gość mammmuuuska
no wlasnie cisnienie ma idelane 123/79

Gość Onawaw30
moze migrena? moze warto odwiedzic neurologa?

witaj , ja tez mam koszmarne bóle głowy - całe szczęście że tylko czasami. pomaga mi paracetamol w czopku

Gość Dość pytań o czapkę:-)
Ja miałam w ciąży kilka takich napadów bólu głowy, właśnie też tak coś koło 4 miesiąca.Ze 3 razy mi się zdarzało w przeciągu jednego miesiąca. Wcześniej też nigdy czegoś takiego nie miałam. Ból nie ustępował, pomagało jedynie powyłączac wszystko i położyć się do łóżka z zimnym okładem na głowie. Okropieństwo, ale chyba może w ciąży się pojawić.