Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej jeszcze raz, hej hej

Faceci sa jednak tacy sami, swinie

Polecane posty

chca tylko seksu, jeden sie wlasnie do mnie przyczepil, Wy macie w ogole swoją godność? Ile mozna skomlec, lasic sie, pisac, czekac, prosic, tylko po to by kogos przeleciec? To smieszne, przystojny, wyksztalcony facet przyczepil sie do mnie, tylko zeby mnie przeleciec, ale widzi ze kilka tygodni i nic, nie rozumiem go, niech wyjdzie na impreze, pelno tam pieknym i latwych panienek, nie mialby problemu by znalezc przygode. to po jakiego grzyba zawraca mi glowe?

Gość chwalisz się czy żalisz?
?

Gość niestety masz racje
tez dziwie ise jak faceci potrafia sie ponizac, zeby tylko dostac to czego chca :-)Zero godnosci :-) Jak takie kundle lataja kolo ciebie a jak nareszcie skapna ze nie bedzie seksu to no po nich :-O Brzydze sie takimi.

nie tylko, nie rozumiem, bo co latac za kims, skoro moze miec latwa zdobycz od razu?

Gość niestety masz racje
no bo przeciez lubia to co wlasnie nie jest latwe do zdobycia!! oni to po prostu lubia i dlatego potrafia sie ponizac do upadlosci :-)

Gość matacz ,,,..,,,,
no wlasnie kto za wami lata ? sami pomyslcie ! :) madry ktoś za zadna dupą latac nie bedzie bo zawsze sie znajdzie ładniejsza i lepsza ktora bedzie latac za nim ....

smieszy mnie bo jak mozna sie tak ponizac? czasami denerwuje, bo co on sobie wyobraza

Gość matacz ,,,..,,,,
przezywasz jak mrówka okres , jestes az tak głupia ? jak bedziesz miala okres to pies ci sznupe pod kiecke wlozy - bedziesz sie tez zastanawiac dlaczego ? a dlaczego mamy w polsce takich zadzacych - też ?

jak nie masz nic madrego do powiedzenia to wypad kolezko pewnie cie boli bo zadna za toba nie lata, pusta glowo

Gość matacz ,,,..,,,,
no to pokazalas kim jests ! :) nie dosc ze topik głupi jak but zakladasz , to jeszcae dalsze wypowiedzi w nim są kretynskie , a ty ciagnij to dalej , i pokazuj kim jestes - pa

jakos nie dzialaja na mnie te twoje wypociny

Gość matacz ,,,..,,,,
bo jak idiotce naplujesz w twarz to wmówi sobie ze to deszcz kropi ...

wiecej inwektyw nie znasz?

na szczęście takie same "świnie" latają tylko za tobą i się poniżają...widocznie przyciągasz ciotexy :P

Gość baby_to_hvje_cycate
Kółko adoracji pjerdoIniętych widzę. Oczywiście baby są porządne co? Najpierw zdradzają,a potem się usprawiedliwiają, szukają powodu, żeby nie wyjść na tanią uliczną k***ę. I nie ważne jest to czy jednorazowy wyskok czy regularne puszczanie. Wy zawsze wolicie powiedzieć, że miałyście powód np. facet zaniedbał a ja poczułam "chwilę zagubienia". To jest dopiero poniżające.

Fakt jedno nie wyklucza drugiego, nie powiedzialam nigdy ze kobiety sa swiete

nie przelecial!

Nie wiem jakie, 168, 52 tak jest usilowanie i dosc dlugo trwa, woec sie zastanawialam ile mozna :D

Gość hmmmm........... .....
może się zauroczył, zakochał - możesz być pewna, że nie latałby za Tobą tylko by podu...ć aż tyle czasu, jak byłby takim szmatławcem latawcem to też by nie tracił czasu (wiem po sobie bo latam tylko tylko za takimi, które naprawde mi imponują i fascynują - i tylko za takimi) może poprostu nie potrafi wyrazić tego co czuje, tego co chce - a Ty też widze nie jesteś pomocna, a moze poprostu masz niewłaściwe podejście przez to co doświadczyłaś z innymi i przez to tak bardzo negatywnie to odbierasz przemyśl to sobie -

Gość niestety masz racje
kurwa czy tak ciezko wam zrozumiec temat???? mysle ze autorce chodzi o to, ze niektorzy faceci niby adoruja i opowiadaja najrozniejsze bzdury a la : zakochalem sie w tobie, jestesmy dla siebie przeznaczeni i inne blablabla...i jak skapna ze kobieta na to nie wpada to po nich! O tak to wlasnie wyglada! KLAMIA I UDAJA ZE SA ZAINTERESOWANI KOBIETA I TYLE. i dlatego takim chujom nie wierzyc najlepiej bo jak by sie dopuscilo do czegos to bzyknie i zniknie. taka prawda. autorko jak masz cos innego na mysli to powiedz.

revolver- Nie interesuje mnie seks bez zobowiazan, hmmmm........ .... na pewno przemysle..

Gość droga autorko
brak ci spójnego systemu oceniania otaczającej cie rzeczywistości. dodatkowo ciągle tą rzeczywistość zniekształcasz.

niestety masz racje- wlasnie o to mi chodzi!

tak, a w jaki sposob znieksztalcam?

Nie interesuje mnie seks bez zobowiazan, postawa bardzo rzadko spotykana i jeszcze mniej utrwalana - wręcz kosmiczna ;)