Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sfgtre

nie wiem co robić -małżeństwo się sypie

Polecane posty

Gość Sfgtre

czuje że moje małżenstwo się sypie..mąż jest pracoholikiem ja siedzę z synem w domu ,męża ciągle nie ma(wiem ze nie zdradza) mało się mną interesuję nawet jak wroci wczesniej z pracy to nie chce isc znami wspolnie na spacer .Grozilam mu juz ze jesli taki bedzie dla mnie odejde on sie tylko zasmial ,mowi ze mnie kocha ale coraz rzadziej ,malo przytula a jak juz przytula to ja nie chce czuje ze robi to z litosci .Wiadomo jak sie zbliza wieczor to jest milszy bo chce sexu ,malo rozmawiamy ze soba ,on po pracy lubi pracowac a to dzieckiem sie zajmie czuje ze sie oddalamy od siebie on ma na to wyjebane a ja przezywammmmm.Zadne rozmowy nie pomagaja on uwaza ze sie stara bo zarabia na nasze zachcianki itp a jak mowie ze brak mi uwagi i milosci to mowi ze albo jest zmeczony ,albo ze zycie to nie film i ludzie na codzien nie żyją czułymi słowkami:(.Jest mi przykro i nie wiem co mam zrobić:(jeszcze dzisiaj na dobitke snilo mi sie ze mnie zdradza:( nie wiem czy to ja za duzo wymagam??????????????//:(

Gość anKa szklankaa
nie wymagasz za duzo.. moj maz pracuje od 6 do 18 a tak na 19 jest w domu nie raz pozniej i wtedy on zajmuje sie dzieckiem,zawsze tylko on kąpie a jak ma wolne sam chce isc z nami na spacer ,widze z kazdym dniem ze mu zalezy , a sam z siebuie mowi mile rzeczy ze jest szczesliwy ze ma taka rodzine itd twojemu nie zalezyu

Gość Sfgtre
:( przykre

Gość Sfgtre
jem kupe mojego meza moze to rpzbudzi w nim namietnosc

Gość matacz ,,,..,,,,
faceta praca nie moze wykanczac na tyle by na nic innego nie mial ochoty , a jak ma na sex to jest to dowodem ze sciemnia ! sam pracuje na jak by 3 etaty i na wszystko mam czas - wiec niech sie zorganizuje ! praca to nie wszystko , bo sie jak sie nie ogarnie w pore straci wiele ...

Gość Sfgtre
tylko nie wiem co ja mam zrobić?? :(

Gość albo jest pracoholikiem
albo w pracę ucieka po prostu , bardzo wiele małżeństw przechodzi kryzys gdy w domu pojawia się dziecko , często faceci schodzą na drugi plan , nie wszyscy potrafią się pogodzic z tym że od tej pory ich życie się zmienia o 180 stopni , że jest całkowicie podporządkowane dziecku , że wszystko się kręci wokół niego , wracają z pracy a w domu w kółko zupki , kupki , taka bolesna prawda , zastanów się od kiedy nie możesz się z mężem dogadac , kiedy bylo dobrze i jak to zmienic

Gość Sfgtre
dziecko ma 5 lat więc najgorszy etap mamy za sobą ,jest tak od 5 miesięcy gdzieś...może dłużej

Gość 222222
jak dziecko ma 5 lat to do przedszkola a ty do pracy nie wiem jak można tyle siedzieć w domu

Gość Sfgtre
jestem bardzo zadbana czasami mi sie wydaję ze jest ze mna dla sexu i dla dziecka:(

Gość 222222
hehe, dobre z tym BMI :D ja jestem matką polką a mam 19 :P i co powiesz?

Gość 222222
a w seksie jest jaki? zrobi sobie dobrze i koniec czy się stara???

Gość Sfgtre
ja mam 18.0

Gość Sfgtre
w seksie myśli o mnie przedewszystkim potem o sobie

Gość 222222
no to jak myśli o tobie to nie jest źle

Gość syn ma 5 lat
a ty dalej siedzisz w domu ? To o czym on ma z tobą rozmawiac po pracy ? Masz jakieś swoje zaineteresowania , hobby , czy skupiłaś się tylko i wyłącznie na dziecku ?

Gość Sfgtre
studiuje zaocznie i zajmuje się dzieckiem