Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapkolud

Ubieracie roczniakom czapki o tej porze?

Polecane posty

Gość czapkolud

Zastanawiam się, czy potrzeba jeszcze czapkę- chyba, że taką chroniącą przed słońcem, bo ani wiatru nie ma, termometr pokazuje 25 stopni, a niektóre dzieci w czapkach włóczkowych chodzą :o Może lepiej kapelusik albo czapka z daszkiem?

Gość ja wczoraj syna pierwszy raz
pogoniłam bez czapy:0 ma 11 miesięcy wszystkie mamuśki patrzyły na mnie spod byka;)

Gość Dość pytań o czapkę:-)
Czy wy to robicie specjalnie na złość, czy naprawdę tak Was frapuje temat tego nieubierania czapek ?????Ile można to wałkować, ludzie !!!! Bo od 2-3 dni na kafeterii nic innego się nie dzieje oprócz wielkiej awantury, że dziecku już nie wolno zakładać czapki o tej porze. Tyle że to tylko na kafeterii, na ulicach jakoś wszystkie dzieci są w wózkach w lekkich czapeczkach.

Gość gdzie jest 25 stopni?u mnie j
jest jakos,tylko 17 stopni,w tej chwili...

Gość doDość pytań o czapkę:-)
jeszcze sie nie przyzwyczaiłaś ;) banda nieletnich dzieciatych tłumoków siedzi i wałkuje jeden temat, skończyły się szkodliwe słoiczki to teraz nagonka na czapki chyba że Biedronka wyda nową serię pieluch to znów co druga temat będzie że jedna z druga odkryła Amerykę pieluchową w Biedronce. Nie zakładajcie czapek bo już jest po 15-tym kwietnia wiec choć by lało, wiało to nie wypada :D To nic że jedna na pomorzu mieszka , druga pod Zakopanym ;)

Gość ubiera to się choinkę
czapkę się zakłada :(

Oczywiście co druga musi się chwalić, jak to ona swe niemowlę puściła bez czapki i jak wszyscy się dziwili. Ludzie, niedobrze się od tego robi. Chcecie komuś zaimponować tym przechwalaniem, jak to cienko ubieracie swe dzieci ?

No dosłownie,jak banda małolatów, nie grzeszących rozumem i mających w głowie pści bździ. Nie macie innych problemów, tylko czy założyć czapkę z włóczki czy chustę na głowę dziecka ????

Gość gdzie jest 25 stopni?u mnie j
a potem u lekarza pelno idiotek z chorymi dziecmi!

mój ma skończone dwa latka i czapeczke lekka ma. To jest moja decyzja, jak któras mama nie zakłada to jej podejscie i jej dziecko. Każdy z nas jest dorosły i robi co chce.

No dokładnie daga, i o taką postawę chodzi, jak Twoja, każdy jest dorosły, robi jak chce i nie urządza ze swoich przekonań cyrku na kafeterii.

Gość pocahontas8k
oj dokładnie to jest kazdego indywidualna sprawa. Ja np. wczoraj mojemu prawie 10- miesięcznemu synowi załozyłam czapkę zimowa i wcale nie widziałam zeby mu było jakos goraco, ale dzisiaj juz mu załoze lzejsza

Gość ja od kilku dni
nie zakladam mojej 10 miesiecznej corce czapki bo jest cieplutko, ewentualnie kapelusik, ale nie patrze dziwnie na mamy ktorych dzieciaczki biegaja w cieniutkich czapkach bo niby dlaczego? kazda mama robi jak uwaza

Gość jeannee
nie zakładam, zresztą moje dziecko jak jest za ciepło to samo sobie zdejmuje czapkę...

Gość jeśli jest bardzo mocne słońce
to nakładam, ale w cieniu czy umiarkowanym zachmurzeniu i tej temperaturze - zdecydowanie NIE;)

Ja dodam, że zakładam dziś dziecku baranią czapkę, na to kombinezon zimowy z kapturem obowiązkowo i zakrywam grubym kocem, a co, boję się, że je zawieje:-):-)