Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowamamba123

Czy test powinien juz dobrze wyjsc??

Polecane posty

mam takie pytanie , jesli stosunek odbylam 9.04, miesiaczke dostalam 12.04.. pozniej testy wszystkie negatywne , a dzis zrobilam bete (22.04 ) czy powinno juz cos wykryc ?

Gość gagaga
gagaga malinowamamba myślę że tak bo robiłaś to po miesiączce czyli już test jest wiarygodny. A co myślisz o tym moim pytaniu?? dzięki z góry gagaga Witam a ja mam taki mały problem bo 19,03 miałam seks ale od tyłu ,a miałam w tym czasie okres od 17,03 i nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki do zatamowania krwawienia co wycierałam brzuch( sperma na brzuchu). 17,04 powinnam dostać okres a jeszcze go nie dostałam dostałam 20,04 ae nie wiem i nie wiem co mam myśleć o tej chusteczce ?? Czy mogłaby coś przenieść dalej?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję

Gość damapurpurowa
napisalam Ci juz gdzies , ze wszystko mozliwe.. wiec polecam zrobienie testu chociazby z moczu :)

a to za wczesnie beta zrobiona....bo po miesiaczce mialas nowy cykl....22.04 powinnas miec dni plodne dopiero wiec dlatego beta niska.

Gość noiiii
dziewczyno do k...nedzy skoncz juz zakladac te durne teaty o jednym i tym samym na boga czytac juz sie tego nie da ile ty masz lat5?

Gość jeśli się martwisz to jedź na
beta mniej niż 1,2 oznacza DEFINITYWNIE BRAK CIĄŻY!!

Gość Zamiast
Przecież miała okres to jakim cudem miałaby być w ciąży. Oczywiście wynik bety to potwierdził.

ale ja na becie bylam wczoraj , a wyniki wydrukowane maja byc we wtorek... pielegniarka powiedziala , ze mam sobie sprawdzic na internecie.. i jest tylko napisane

Gość tu macie instruktaż
1,2 to na 100000000000000000000 % brak ciąży poza tym nie mogłaś zajść w ciąże 3 dni przed okresem bo wtedy na bank miałaś dni niepłodne więc nie wiem w ogole po co i na co robiłaś po okresie testy z moczu i teraz ten z krwi ? :O bezsens totalny :O

bo mam nieregularne cykle miedzy 32-40 dni , wiec wszystko jest mozliwe.. ale coraz bardziej dochodze do wniosku ze to nie ciaza , bo mierze tempke codziennie i utrzymuje sie na poziomie 36,5..

3 dni przed miesiaczka to raczej nie sa dni plodne...nie kumasz chyba wyliczania ich. miesiaczka 12.04 dodaj do tego 14 dni masz owulke 26.04. 22.04 to poczatek dni plodnych teraz powinnas konczyc plodne i powinnas sobie czekac na okres...dopiero w pierwszy dzien spodziewanego okresu najwczesniej robisz test...chyba sie pogubilas w tym calym cyklu bo to co piszesz jest niespojne....

ok to tym bardziej za wczesnie bete zrobilas jak nmasz nieregularne cykle!!!! w najkrotszym 32 dniowym cyklu masz szanse na owulacje dopiero okolo 18 dnia cyklu natomiast w najdluzszym masz szanse okolo 26dnia cyklu....wiec policz sobie dokladnie jak to wyglada z dniami plodnymi, i mozemy pogadac......generalnie kupilabym na twoim miejscu testy owulacyjne bo takie cykle nie swiadcza dobrze o gospodarce hormonalnej.

wlasnie dlatego w zeszlym tygodniu bylam u ginekologa.. zasugerowal mi , ze moge miec problemy z tarczyca , ale zbadalam i wszystko jest ok.. a poza tym mam zapalenie przydatkow.. dzis bola mnie strasznie jajnik , ale to pewnie ze zblizajaca sie owulacja.. do tego raczej ciaza nierealna , 3 dni przed miesiaczka dni nieplodne.. a pozatym tempka caly czas w granicach 36,5