Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pasterz Owiec

WIELKI POST czas nawrocenia! Co zrobiliscie dobrego w tym czasie?

Polecane posty

Gość don morelo
zapłaciłem 50 zł galeriance za loda, zawsze płace 30zł ale że są święta to zrobiłem wyjątek

nie mam ani zadnych dobrych uczynkow na koncie ani nie miałam i nie mam postawnowienia poprawy :O

Gość nie przypominać kłody drewna
nauczyłem się popiardywać w rytm gorzkich żali, na mszy, pod nos moherowi.

Gość gfgfgf
ja pewnie jakieś mam,ale nie dlatego,że jest post,bo mnie on nie obowiązuje,żadna tam spowiedź i chodzenie do kościoła..po prostu jak mam okazję i mogę pomóc to pomagam,ale nie licze swoich uczynków,akurat w post chyba poza codzienną pomocą mamie w domu sobie nic nie przypominam..raz dałam żebrakowi 2 złote ale to sie raczej nie liczy...schudłam 3 kilo ale nie dlatego,że post,tylko dlatego,że sie staram schudnąć..mięsa nie jadłam,ale nie dlatego,że jest post,tylko dlatego,że jestem wegetarianką ;) Chęć poprawy mam ciągle i staram sie zmieniać na lepsze. Do spowiedzi ani do komunii iść nie zamierzam,nie jestem katoliczką.

Gość gfgfgf
aa,no i kilka razy pocieszyłam przyjaciółkę także coś by sie zawsze znalazło,ale to dopiero jeśli o tym specjalnie pomyślę.. jeśli bym miała teraz wymieniaćzłe uczynki,też by sie coś znalazło,chociaż mniej niż kiedyś ;) właśnie dlatego,że staram sie nic złęgo nie robić