Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chujoczuła

Czy są tu mężczyżni którzy nie golą swoich okolic intymnych?

Polecane posty

Gość xxl-men
"Chujoczula" a twoja to na pewno bardzo ladna: gladka pochwa, szeroki paseczek i do tego blond.

Gość LUBIE JĄDRA
i wloski tez lepiej jak sa mialam keidys takiego ktore mial jasne i mi sie podobaly i byly takie mieciatku mopwil ze uzywal odwyzki do nich byl slodki :)

Gość Chujoczuła
Brzydka nie jest, zwuczajna ale mi sie podoba no i mojemu partnerowi a to najwazniejsze zeby sameemu sie dobrze czuc wiec tak jak ja uwielbiam wloski to tak samo inna kobieta nie wyobraza sobie miec wloskow ale wazne ze sie czuje dobrze z ogolona :)

Gość Barbie.
Masz racje autorko bo np to jest glupie jak ktos np mezczyzna wymaga zeby kobieta tam nie miala wloskow albo odwrotnie powieninen zaakceptowac ja taka jeka jest bo to jej cialo!

Gość ja mam ogolona
ale troszke nie chce mi sie zapuszczac bo te male sa denerwujace ale w sumie ladnie wygladaja niektore kobiety z taka fryzurka a ze masz jasne to fajnie masz :)ja zawsze takie chcialam

Gość mąż zony
moja zona ma boberka i uwielbiam w niego zanurzyc paluszki

Gość xxl-men
Ja do pewnego czasu tez lubilem zarosniete, ale od czasu jak zaczalem chodzic regularnie do sauny i plaze naturystow zmienilem zdanie i jestem za goleniem.

Gość Chujoczuła
Barbie, dokladnie. Mąż to fajnie masz : ))

Gość Chujoczuła
NIgdy nie bylam na takiej plazy, ale chyba u nas w polsce jest troche za duzo zboczencow? A za granica wiesz gdzie sa? A co powiesz o tej na ktorej byles?

Gość Chujoczuła
NIgdy nie bylam na takiej plazy, ale chyba u nas w polsce jest troche za duzo zboczencow? A za granica wiesz gdzie sa? A co powiesz o tej na ktorej byles?

Gość jA MAM MALEGO PTASZKA
musze golic zeby wygladal choc na troche wiekszego :)

Gość Chujoczuła
A POZA TYM CZEMU ZMIENILES ZDANIE?

Gość xxl-men
Na zachodzie np. w niemczech prwie na kazdym jeziorku jest czesc plazy dla naturystow, a w polsce to bylem w Kryspinowie. a o jakich zboczencach ty mowisz?

Gość xxl-men
Zmienielem zdanie bo wiekszosc sie goli i wiem z rozmow z kolezankami z pracy ze wola ogolonych facetow.

Gość Chujoczuła
No jak to sa ludzie ktorzy ida tam bo sie dobrze czuja nago a inni siedza sami ubrani w krzakcah za dzrewem i sie masturbuja mam znajomych malzenstwo opowiadali mi o takiem jednym dlatego jak juz bym miala pojechac to raczej za granice podobna w chorwacji jest ok.

Gość pacjent podniecony
chujoczula przeslij mi swoje zdjeci blagam musisz miec piekna cipke uwielbiam wloski i d tego jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pacjent554@onet.pl

Gość Chujoczuła
Taaa.. Zaraz przesle Hahahahaha :D

Gość No dobra ale
jak komus sie zalegna wszy w loniakach? to co wtedy

Gość xxl-men
Takich ktorzy sie masturbuja spotkasz prawie na kazdej plazy, i to nie tylko faceci, czasem spotyka sie parki w trakcie seksu albo malolaty ktore ogladaja z zaciekawieniem meskie penisy.

Gość hahahaha rozwalilo mnie
to z wszami :D

Gość Chujoczuła
To chyba jednak wole tylko w domu paradowac nago :D

Gość xxl-men
Co w tym zlego pokazac sie innym nago? Ja z tym nie mam problemow. To czasem podniecajace jak czasem baki spaceruja na plazy i patrza dyskretnie na mojego penisa.

Gość Chujoczuła
NO ja jednak sie nie przekonam :) Za bardzo sie wstydze

Gość a moj facet goli jajka
i ja sie boje ze sie zatnie i mu poleci nasienie :(

Gość Chujoczuła
Niee! Tak sie nie da nawet gdyby przerwal moszne to przeciez nasienie jest w jadrach i je musialby uszkodzic no co TY fuj :(

Gość xxl-men
Sproboj, na pewno ci sie spodoba. Ja pierwszy raz tez sie wstydzilem. Byla nawet glupia sytuacja bo rozebralem sie do naga i chcialem isc do wody, a tu w moja strone idzie mloda babka i jak na rozkaz moj penis stanal na bacznosc. A le ona tylko sie usmiechnela i powiedziala cos - Szkoda ze jestem z mezem.

Gość Chujoczuła
Facet mnie samą nie puści a on tez nie zabardzo ma juz swoje lata i mowi ze sie wstydzi bo juz nie ma mlodego ciala :) Ja jestem mloda i sie nie wstydze ciala ale tak ogolnie tych wszystkich ludzi.

Gość xxl-men
Ci wszyscy ludzie na plazy tez sa nago, ale jezeli chodzi o twojego faceta to masz problem.

ja nie goliłem przez długi czas, i było ok. Trzeba się myć codziennie i generalnie dbać o higienę, to wszystko jest w porządku. Jakiś rok temu żona zaproponowała, żebym zgolił, to zgoliłem na krótko, nie na zero. Trzeba tylko uważać podczas golenia moszny, bo łatwo się zaciąć.

Gość Chujoczuła
Nie mam z nim problemu. Ja mam 24 lata a on 37. jestesmy razem od wielu lat i dla mnie ma nadal bardzo fajne cialo tylko on tak mysli ze ludzie beda sie na niego gapic. Ale ja az tak bardzo nie chce na ta plaze :) Kurde to masz sporo wlosow :) Mam znajoemgo ktory chodzi do kosmetyczki te wlosy na plecach depilowac woskiem. Dobrze ze my kobiety nie mamy z tym problemu :)