Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagen

jakie są kobiety spod znaku Panny?

Polecane posty

Gość segaaax
gaduły, pedantki, spróbuj nabrudzić to zobaczysz, zazdrosne szczególnie o urodę innych kobiet.

Gość ja wiem,że
panny są intrygantkami.Potrafią grać latami kogoś innego.Są pazerne,zawistne i zimne.Wieje od nich lodem.Nie są wyrozumiałe i do tego zawsze chcą mieć ostatnie słowo.Matkami są mało kochającymi a żonami przebiegłymi i zimnymi.

Gość lord nelson
omijaj szerokim łukiem :(

Gość dość wyraźna
ja jestem panna nie mogę sobie nic zarzucić:)

Gość ja wiem,że
napisałam prawdę.Znam parę kobiet z tego znaku i są identyko...

panny są intrygantkami.Potrafią grać latami kogoś innego.Są pazerne,zawistne i zimne.Wieje od nich lodem.Nie są wyrozumiałe i do tego zawsze chcą mieć ostatnie słowo.Matkami są mało kochającymi a żonami przebiegłymi i zimnymi. wypisz, wymaluj ja :D Najlepiej czuję się we własnym towarzystwie, nie potrafię długo z kimś przebywać bo ludzie szybko mnie denerwują. Knuję intrygi, udaję jak chce coś osiągnąć. Kiedy jednak na kimś lub na czymś mi zależy potrafię długo o to walczyć, tylko, że.....jak juz to mam przestaje mi zależeć....Ja akurat jestem bałaganiarą więc z pedanctwem nie pasuje...często przeżywam mroczne nastroje, wszystko mnie złości, mam często doły, słomiany zapał. Jak nie widzę korzyści z jakiejś pracy to szybko ją porzucam.

Gość b-movie scream queen # 1-jeste
m identyczna:(pomyslec ze znak zodiaku ma taki wplyw na czlowieka

a z tym graniem kogoś innego...to jest tak (wkurwia mnie to niemiłosiernie) że raz podoba mi się np dany typ muzyki powiedzmy metal i cały styl z tym związany a za jakiś czas przerzucam się na inny rodzaj i wtedy zmieniam wszystko sposób ubierania it. raz jestem spokojna, skromna, innym razem szalona i dzika. Mam takie naprzemienne stany zachowania. nie wiem skąd to sie bierze i to jest chore bo tak naprawde nie umiem siebie określić.

Gość dość wyraźna
a z kim się związałyście drogie panny>? ja z WAGĄ

Gość rozii
Boże drogi panna i waga to najgorsze połączenie ale jak tam chcesz, Panny są ZIMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jak lód i wszystko działa im na nerwy, wszystko ! Nie wiadomo o co im chodzi, milczą udają obrażone, wielkie hrabiny.

Gość dość wyraźna
rozi a jakie jest najlepsze połączenie?? PANNA Temperament: melancholijny, opanowany, zimny z jednej strony, z drugiej nerwowy, ruchliwy. Pozytywne cechy charakteru: chęć do pracy, pracowitość, rzeczowość, błyskotliwy umysł, doskonała pamięć, duże zdolności do nauki, pilność, gorliwość, staranność, metodyczność, punktualność, dokładność, pragmatyzm, skrupulatność, rzetelność, liczenie przede wszystkim na siebie, duże poczucie wartości własnej. Negatywne cechy charakteru: formalizm, pedantyzm, drobiazgowość, czepianie się wszystkiego, krytykanctwo, bezduszność, analizowanie wszystkiego, niepokój wewnętrzny, trwożliwość, nerwowość, niezdecydowanie, egocentryzm, interesowność, chorobliwe ambicje, niezadowolenie z siebie i innych, chytrość, podstępność, pochlebstwa, zdradliwość, skłonność do obrażania się, pamiętliwość, niezadowolenie, nienaturalność, kapryśność, zachłanność, próżność. Słabe miejsca w organizmie i ciele: przewód pokarmowy, rejon splotu słonecznego, odźwiernik żołądka, dwunastnica, wyrostek robaczkowy, trzustka, śledziona, wątroba, pęcherzyk żółciowy, wegetatywny układ nerwowy, otrzewna.

Gość nxjzk
mam kolezanke i faktycznie to pedantka i czasami mam wrazenie ze gra i bardzo dobrze jej to wychodzi..

moj brat to blizniak i jest nieznosny ojciec kochany ale jak wpadnie w szal to by pozabijal nie zwracam uwagi na znak zodiaku,zwiaze sie z kims kto bedzie mi odpowiadal :)

Gość nxjzk
dosc wyrazna skad to wziełAS?

Gość ale jesteście załośni
jak czytam takie pierdoły to aż nie mogę! znam 2 panny- jedna moja siostra- kochająca żona i matka za rodziną skoczyła by w ogień a za swojego synka dałaby się pokroić, całe życie dobra i uczynna, zawsze chętnie pomaga innym - po prostu anioł nie człowiek druga- moja najlepsza przyjaciółka- uczciwa, kochająca, ciepła- łatwowierna więc wszyscy faceci to wykorzystują i rania a ona za każdego by w ogień wskoczyła! a wy piszecie takie pierdoły że masakra poza tym nie wiem jak można wierzyć że znak zodiaku świadczy o tym jakimi ludźmi jestesmy!

ojciec jest wodnikiem, zapomnialam dopisac.nienaturalnosc bierze sie z kompleksow i z tego co widze po sobie mam dobre intencje a wychodzi zupelnie odwrotnie.... jestem zbyt ulegla zeby sie postawic,wole odpuscic sobie wymiane zdan,klotnie nawet jesli mam racje to dla swietego spokoju innym daje ''wygrac''

Gość ulikoa
"ale jesteście załośni " ojojoj biedactwa te panny :( żeby się nie zesrały z tej swojej dobroczynności .

Gość okonama
trzeba odróżnić panny facetów od panien kobiet choć właściwe jedne gorszy od drugiego.

Gość dość wyraźna
ulikoa żebyś Ty czasem się nie zesrała, lepiej pisz jakim Ty jestes znakiem zodiaku, zaraz Cię weźmiemy pod lupę ;p

Gość 9.9.9.9.
znalam taka jedna, od wielu lat przyjaciolka. z tym udawaniem, stral w diesiatke. po latach dowiedzialam sie, ze puszcza sie na calego. a udawala tyle lat, a widywalam ja codziennie.

Gość a ja jestem spod panny
i nie jestem pedantką (wręcz przeciwnie - straszną bałaganiarą). nie jestem zazdrosna, nie jestem intrygantką, o urazach zapominam bardzo szybko. Ale prawdopodobnie liczy się nie tylko znak zodiaku - ale też ascendent, a ja go mam też w pannie - co może powodować albo nasilenie się cech danego znaku, albo jego odwrotność :-D