Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcieee

czy teraz pan młody musi miec takie paznokcie?!!!

Polecane posty

Gość Ale z was kołki! Przecierz to
Para ładna? Z której strony? Chyba jak ciągną gacie i wypną zady ...chociaż może też nie. Chyba ślepa jesteś i ładnych ludzi nie widziałaś skoro piszesz że oni są ładni. Kreacje też mają tandetne. A ręka jest na 200% dojrzałej kobiety w żakiecie (jakiejś ciotki, matki albo starszej siostry).

Gość Ale z was kołki! Przecierz to
Do tego laska zaliczyła wtopę bo jest w ciąży.

Gość hehehe, przede wszystkim
to nie jest łapa pana młodego, a tej tłuściochy w niebieskiej kiecce i czarnym bolerku, z długim rękawem, która to wyłazi za państwem młodym z kościoła. A tak w ogóle, to wiocha, wiocha i raz jeszcze wiocha! Nie wiem czym tu się chwalić na youtube? :o

uuuuu , ale się obśmiałam :) to chyba jednak nie jego ręka , ale i tak jest się z czego pośmiać . Te płachty na siedzeniach w samochodzie mnie rozwaliły , a i jeszcze diadem... . No tak... księżniczką być ...

Gość w której minucie są te paznokc
ie

Gość ale te polskie wesela sa wiesa
ckie masakra!!

Gość ale te polskie wesela sa wiesa
i ten pierwszy taniec i kupa buraków przestepujaca z nogi na nog w koleczku, ten zespol, no masakra!!!!

Gość tandeta rzadzi
sukienki, fryzury lasek sa fatalne, ani jednej z klasa ubranej - same wiesniary w swiecacych kiecach zal

Ale to obciachowe,kręcenie takich filmów żenada jak i wszystko związane z tą imprezą weselną i jeszcze te prostackie zabawy i zawody podczas wesela,obciach na maksa.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja
Hmm nie było az takiej tragedii, pan młody nie najgorszy ale ona miała okropny strój ;/ cała sukienka tandetna i ten diadem czy coś..to było najgorsze, potem zły zespół =kiepska muzyka

Gość dzikus28
Do "hehehe, przede wszystkim" Co ty gadasz.to była jego ręka,zauważ jak przekłada kwiaty aby przycisnąć dzwonek a w ogóle panna w niebieskim żakiecie ma czary rękaw?

Gość dzikus28
czarny rękaw miało być.

Gość a ja tylko tyle
Patrzcie na tego cipka co stoi przy drzwiach z młodą panią,jak memle gumę,co za prostak.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
To nie jego reka...tylko damska...ma przecież pierscionek:P:Phihi

Gość idioci to błąd montażowy
10 lat pracowałam przy takim montażu - to jest na bieżąco nagrywane, więc jak pan operator coś spierdoli, to trzeba sztukować z tego co jest, bo duble są praktycznie nie możliwe :P To na 100% nie jest łapka młodego, z reszta zobaczcie potem jest nakładanie obrączek coś po 3 min, co prawda pazurków nie widać, ale on ma łapę jak górnik osławiona i w jakieś plamy - no i ujecie jest w całości... a nie po cięci jak przy tym dzwonku.... po cięci to można wszystko wstawić- nawet ujęcie z pogrzebu sąsiada :P PS ogólnie to nie ładnie, ze tak obgadujecie czyjeś wesele :O... nawet jak było wieśniackie, to ktoś może zobaczyć ten topik i będzie mu przykro- w końcu dla niego ten dzień był ważny- tak ciężko się opanować?

Gość olcia***
"ogólnie to nie ładnie, ze tak obgadujecie czyjeś wesele ... nawet jak było wieśniackie, to ktoś może zobaczyć ten topik i będzie mu przykro- w końcu dla niego ten dzień był ważny- tak ciężko się opanować?" O rany,co ty nie powiesz,tylko się nie zesraj,przecież o to chodzi aby komuś było przykro,już nawet nie chodzi konkretnie o osoby na filmie,tylko ktoś miał podobne teraz sobie poczyta i powie sobie-kurwa,no moje też takie było,czaisz?

Gość idioci to błąd montażowy
w WC już byłam i mi się nie spieszy.... po prostu nie lubię jak ludzie są tacy do przodu, bo ich nie widać.... a w rzeczywistości sami często są 100x gorsi, niz ci których się czepiają.... ...albo najśmieszniejsze jest jak uważają, ze ich wesele było z klasa, a tak na prawdę taki sam kicz jak u innych :P

Gość aż się przeżegnałam lewą ręką
pomijając już włosy na żel to te paznokcie to jakaś.... no sama nie wiem jak to określić, no aż mi się zwieracze na sam widok zacisnęły, a że jestem kobietą to nie mogę być gejem