Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wy myślicie

Czy kobieta która ma w życiu wszystko poukładane

Polecane posty

Gość jak wy myślicie

ładny dom /mieszkanie, super samochód, wymarzoną pracę, jest piękna i zgrabna może być szczęśliwa bez seksu? podejrzewam,że ma wibrator zaproponowałem jako kolega mały układzik ,ale mnie wyśmiała..

Gość oczywiście, ze może być szczęś
liwa :-D ja jestem dokładnie taka sama i też bym Cię wysmiała :-D A wibrator pewnie ma, ja mam :-P

Gość kobieta atrakcyjna
gdyby mi jakiś pajacyk zaproponował to też bym wyśmiała :O dojrzała , spełniona kobieta ,a ten myślał ,że od razu po nogach jej poleci :O

akurat facet kobiecie nie jest potrzebny do szczęscia, od faceta zaczynają się problemy, ma dziewczyna poukładane życie, docenia to i bardzo dobrze, ze nie chce się pchać w durny układ, z którego korzyść będziesz miał tylko ty :-O

Gość hiihihihihheeeeee
moze ma układzik z kimś przystojniejszym od ciebie ;)

Gość jak wy myślicie
tylko ja ? dobre sobie.. miałaby z kim spędzić piątkowy wieczór ( z facetem to nie to samo co z rodzeństwem, dzieckiem czy znajomymi ) i co najważniejsze z kimś pójść do łóżka

Gość jak wy myślicie
nie ma z nikim żadnego układu

nie rozśmieszaj mnie :-O ty myślisz, ze dla kobiety szczytem marzeń o pieknym wieczorze jest spędzenie go z facetem i seks? to tylko napalone fiutki tak myslą :-O nie mierz wszystkich swoją miarą :-O

a oza tym dla większości normalnych kobiet seks ma tylko wtedy sens jesli się kocha drugą osobę, bo wtedy dopiero ma to wszystko jakieś znaczenie, w przeciwnym razie wibrator jest 100 razy lepszy i nie marudzi "po" i nie trzeba koło niego skakać :-D

Gość jak wy myślicie
jasne...sama chyba nie wierzysz w to co piszesz.. ale rozumiem twoją frustrację.. nie masz nawet dla kogo założyć ładnej bielizny

Gość farellka
a nie pomyślałeś ,że może dla niej taki układ i seks z byle facetem jest bez sensu?

oj zdziwiłbyś się :-D chociaż przewaznie chodze bez bielizny, a jesli ją zakłądam to robię to tylko dla siebie i nie ma dla mnie znaczenia czy ktoś to widzi czy nie... jesteś jakiś zdesperowany dzieciaku, skoro uważasz że ustawiona dziewczyna poleci na ciebie tylko po to, żeby pokazac ci swoją bieliznę :-D :-O :-D

ja pisałam o NORMALNYCH KOBIETACH a nie napalonych sukach czy świrnietych dzieweczkach dla których sensem życia jest bzykanie - jeśli taką chcesz to nie licz, ze sama dojdzie do czegoś (mieszkania, samochodu, dobrej pracy itp.)

Gość DePress
Wibrator nie wyniesie śmieci ;P

Gość dododod_3
skoro pełno takich to sobie znajdź ,a nie kobiecie się do życia chcesz wcinać :O

To bardzo ładnie z Twojej strony, że zaproponowałeś jej wsparcie, ale najwyraźniej nie jesteś w jej typie. Obserwujesz ją przez 24h, że wiesz wszystko o jej życiu seksualnym?

Gość jak wy myślicie
perła wiem, że nikogo nie ma, na 100%

Gość abracada bra
Pytanie w pierwszym poście powinno brzmieć: "..może być szczęśliwa bez seksu ze mną". Odpowiedź wtedy jest prosta: tak, może, a pewnie nawet jest :) a jak ma ochotę na seks z mężczyzną to na pewno zawsze się ktoś znajdzie, skoro jest taka, jak ją opisałeś? Niekoniecznie musisz to być ty :)

Gość tępak z ciebie jakich mało
czego jeszcze chcesz autorze?już wiesz że moze być szczęśliwa. myslisz że ty dasz jej szczęście skoro myslisz wyłącznie o sobie i własnej przyjemności bez zobowiązań , ale jesteś żenujący

Bardzo możliwe, że nie jest teraz skoncentrowana na innych aspektach życia. Piszesz, że ma dobrą pracę i (jak dobrze zrozumiałam) jest matką. Stres w pracy zniechęca do seksu zupełnie ( mówię z autopsji), a bycie matką też sprawia, że "te sprawy" schodzą na dalszy plan, inaczej się je traktuje. Mogłeś bardziej dyplomatycznie starać się o jej względy. Teraz na Twój widok będzie śmiała się pod nosem:)

Gość pewna pani pod 34ke
uwierz mi , kobieta może być szczęśliwa bez seksu, a bez seksu z przypadkowym facetem to już w ogóle :D trudniej jest chyba żyć samemu, bez bliskiej osoby na co dzień chociaż to też zależy od charakteru..

Gość autor to burak
plytki jestes jak but :D

Gość jak wy myślicie
sranie w banie.. nara

Gość dupekkkkkkkkkkkk
chłopczyk chciał zaszpanować jaki to nie jest cwaniura fifa rafa, ruchacz jakich mało, został zjebany i się zmył, żenada

Gość autor to burak
LUDZ SIE DALEJ:D:D:D

Gość autor to burak
burak i dupek, dobrze ze go laska ustawila do pionu i olala:D

Gość kachaaaa888333
a po co samodzielnej, dobrze zarabiajacej kobiecie jakis tam...pajacyk:) faceci mysla, ze sa potrzebni ze wzgl. na super seks a to g..o prawda. wystarczy popatrzec na malzenstwa: seks jest przed slubem, zeby zaciagnac faceta przed oltarz, bo chcemy miec dziecko, no i zeby mozna obraczka sie pochwalic, a potem zona mowi do meza: jak naprawisz kran w kuchni to zrobie ci loda!!czyz to nie prawda?!

Gość do kogo ty mówisz
prawda chyba ,że naprawdę męża kocha ;) dlatego dla mnie takie układy gdzie mi nie zależy na jakimś tam fagasie są bez sensu :O