Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z klasą ;p

Jak nakładać salatkę warstwową i jak ją jeść??

Polecane posty

Gość kobieta z klasą ;p

jw:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość normalnie jeść
A niby jak jeść, skoro aż tak bardzo ci zależy jak nakładać to dużą łyżką sięgnąć od samego dna. Ale jeść normalnie i tak jedno wielkie G**** z tego będzie :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleh...
Sałatka warstwowa to g...o. To tak jakby położyć każde warzywo osobno na talerzu, smaki w ogóle nie przechodzą, nie mieszają się, sałatka się nie przegryza. Co z tego że "wygląda", jak smakuje...hmmm... w ogóle nie smakuje. Te sałatki są dla snobów bez z upośledzonym zmysłem smaku :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z klasą ;p
no wlasnie i tak to wysram no nie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z klasą ;p
a mam w planie to robic na swieta zeby bylo cos fajnego i smacznego:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleh...
zrób tradycyjną albo "krabową"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z klasą ;p
krabową czyli jaką?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleh...
Tzw. paluszki krabowe (a tak naprawdę surimi - mrożone). W lepszych sklepach na rybnych mrożonkach. 1 opakowanie tych paluszków krabowych, pociąć w kostkę (najpierw rozmrozić oczywiście ;) ) 2 ogórki świeże zetrzeć na grubej tarce 1 puszka kukurydzy 2 pęczki koperku poszatkowanego 1-2 ząbki czosnku (opcjonalnie, nie trzeba jak ktoś nie lubi) 1 łyżka śmietany sól. pieprz wymieszać, do lodówki na pół godziny i gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z klasą ;p
oo proste i jakies fajne to zrobie dzieki:) ale ta warstowa tez zrobie bo mnie naszlo i mam juz kupione skladniki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleh...
to ją pomieszaj - przejdzie smakami i nie będzie problemu z nakładaniem ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!
nie piszcie, że gówno, bo zależy co w tych warstwach. u mnie w rodzinie robi się taką ze śledziem, buraczkami, jajkiem i jeszcze innymi składnikami i ułożone warstwowo (oczywiście w przezroczystej misce!) wygląda super, po wymieszaniu na talerzu trochę gorzej :p Ale jest pyszna! Jakby były warstwy wymieszane już w misce, to nikt by tego nie tknął, a tak to jedzą aż im się uszy trzęsą!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×