Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiuleczka3509

Chłopak i seks !

Polecane posty

OD 3 miesięcy jestem z chłopakiem. JA mam 19 lat a on 20. Przede mną miał kilka dziewczyn (ok.10) z którymi uprawiał seks. JA miałam 3 partnerów przed nim. Ja bardzo lubię seks i mogłabym uprawiać z nim go codziennie. On jest bardzo dobry w łóżku, za każdym razem bardzo długo mógł się kochać. 2 tygodnie temu bardzo szybko doszedł, po 5 min, bardzo to przeżywał i mówi, że ciągle o tym myśli... Nie chce już w ogóle od tego czasu uprawiać ze mną seksu, wcześniej lubił. Mówi, że nic go nie podnieca. Czy on może mieć jakiś uraz psychiczny, czy co mu się stało? Jak ja mogę mu pomóc ?

No może i mu głupio... Ale rozmawialiśmy na ten temat i tłumaczyłam mu, że nie ma się czym martwić, że przecież dla mnie i tak jest najlepszy, że nic się nie stało... Ale jego męska duma nie pozwala mu chyba o tym zapomnieć.. Chiałałabym ,żeby znowu było normalnie :) Brakuje mi go, przez te 2 tygodnie strasznie się od siebie oddaliliśmy, on nie chce spędzać czasu ze mną sam na sam ,, nie wiem... Jestem pewna , że bardzo mnie kocha to widać po nim , tylko, że no właśnie.. tak dłużej być nie może...

Gość loooooolol
gimgówna i te ich problemy:D