Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość danielkaa

moje 1 objawy ciazy - dla zainteresowanych

Polecane posty

Gość danielkaa

Hej! nie jestem jakas panikara, dlatego z glowa podchodzilam do tego, co "mowi" moje cialo. dzisiaj 32 dziec cyklu- test pozytywny. A wiec do rzeczy: - pare dni po owu jednego dnia mnie strasznie mdlilo (moze i za szybko, ale wiele dziewczyn mialo podobnie), - juz 5 dni przed testowaniem wieczorami odczuwalam takie bardzo delikatne mdlosci a w zasadzie zamulenie - pare dni przed spodziwana @ bolaly mnie plecy w czesci ledzwiowej przy schylaniu, takie krotkie skorcze - pare dni przed spodziwana @ brzuch bolal mnie jak na okres, ale przed okresem jest taki lekki skurcz a to bylo spotegowane takim ciagnieciem i bylo chwilowe. cmilo chwilke i przechodzilo i tak przez kilka dni. wtedy sie zorientowalam, ze cos jest nie tak, bo jak przed @ zaczynal mnie normalnie bolec brzuch to na drugi dzien byla @ - nie mam silnego napiecia przed @ ale teraz tydz przed testowaniem mialam dwa takie dni, ze wszystko fruwalo wokol mnie! - co do piersi, moze minimalnie urosly, ale nie bola jak przed okresem. ani tez nie mam wrazliwych sutkow. ponoc objawy sie poteguja pozniej, ja na razie tylko w brzuszku czuje cos:)) opisuje swoje objawy po to, zebyscie sobie porownaly :)wiele kobiet mpowi, ze czulo po piersiach jakies zylki itp a u mnie niccc (na razie;) pozdrawiam i zycze powodzenia!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować