Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajuchnam18

ja i mój trener

Polecane posty

Gość kajuchnam18

Witam. Chciałabym spytać Was o opinię w sprawie pewnej sytuacji. Mam 18 lat. Od dziecka trenuje tenis. Ta gra to moja pasja. jakis czas temu zmienił mi się trener. Jest bardzo przystojny. Niestety ma żonę i dwójkę małych dzieci. uwielbiam z nim przebywać, śmiać się z nim. \Często wyobrażałam sobie go- jako mojego partnera. Chcialam byc z nim blizej. ostatnio spedzalismy ze soba dużo czasu. Poza kortami również. Dał mi dość wyrażny znak, że też czegoś chce. Pocałował mnie. Jednak ja się przestraszyłam. Odeszłam. Teraz jest na urlopie więc nie miałam okazji się z nim rozmówić na ten temat. Dlaczego się przestraszyłam ? Nie wiem. Przecież to było moje odwieczne marzenie... Co o tym sądzicie ? Próbować coś jeszcze, wyjść pierwsza z inicjatywą ? Teraz żałuję że uciekkłam. wiem, że ta znajomośc nie ma większego sensu, ale nie przeszkadza mi to . I tak naprawdę nie wiem, czego ja właściwie chce. Romansu ? Proszę was o opinię.

Gość zapytaj się
mamy co zrobić

Gość paparappa
on ma rodzinę, nie rób tego, nie rozbijaj jej, chwila przyjemności nie jest tego warta

Gość tania jania
jak go uwiedziesz to wróci to do ciebie, kiedyś twój mąż też cię zdradzi

Gość OIeeeenka123456
korzystaj pókiś młoa, dawaj dupy chłopakom bo po msierci tylko robakom