Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannanana

czy jest ktos, kto tak jak ja spedza samotnie swieta?

Polecane posty

Gość nannanana

odezwijcie sie

Gość psychicznie wykończona
świeta to nic, ani te ani wigilia, ja spędzałam sama sylwestra i to najgorsze co moze byc :(

Gość nannanana
Anita a dlaczego sama, powiesz? psychicznie wykonczona, pomimo, ze cie nie znam to mam wrazenie, ze rozumiem;)

samotnie moze nie.. ale za to kolejny raz bez mojej rodziny :( a to chyba najbardziej boli.. ze ja tu a oni tam :( daleko jak nie wiem co.. dobrze ze istnieje cos takiego jak internet i skype.. w niedziele znow poswiece 2 godzinki na rozmowe z nimi :)

Z wyboru. Nie lubie swiat, wiec odmowilam przyjazdu. Siedze sobie samiuska, pije kawe, mam w koncu czas na odrobienie ksiazkowych zaleglosci. Jestem zadowolona. :)

Gość nannanana
dziewczyna portugalczyka, mieszkasz w portugali? Pytam, bo jestem tu nowa ;)

Gość nannanana
Anita, ja tez z wyboru. dla mnie to wszystko jest takie zcztuczne, caky rok ludzie sa dla siebie wredni, w swieta wielka milosc. nie chce w tym uczestniczyc, falszywa atmosfera.

Gość byłam sama
Ja już spędzałam Święta sama, mimo że mieszkam z rodzicami. Jak u nas były wyprawiane to musiałam na nich być, ale jak rodzice gdzieś wyjeżdżali to zostawałam sama, bo tak chciałam. Nie lubię żadnych Świąt, za to wolną chatę owszem.

Gość nannanana
dziewczyna portugalczyka a czy jest mozliwosc zebys przyleciala na swieta do rodziny?

nie bardzo, chyba ze na wigilie to wtedy tak wiesz, trudno tutaj wszystko ze soba pogodzic, bilety do portugalii sa drogie, z portugalii moze nie az tak bo wiadomo przelicznik jest na euro a tutaj sie troche wiecej zarabia problem jest w tym ze chce byc tez razem z narzeczonym.. a wiesz on ma tez tutaj rodzine i prace uzgodnilismy ze co 2 gi rok obchodzimy swieta w Polsce.. tyle ze te Bozonarodzeniowe.. moze gdybysmy mieli wiecej gotowki to inaczej by to wygladalo, ale teraz planujemy remont i odkladamy tez cos na wesele wiec nie chce szastac pieniedzmi, w sumie bylam w Polsce w styczniu na 20 dni :) no ale to i tak strasznie krotko, nawet mialam chwile wahania czy wracac do Portugalii czy zostac w Polsce moich rodzicow nie stac na przylot tutaj, przynajmniej jeszcze nie teraz

Gość nannanana
Dziewczyna Portugalczyka, tak masz racje, bilety sa drogie.Z jednej strony chcesz byc w swieta z narzeczonym, z drugiej z rodzicami .3maj sie kochana :) pozdrawiam;)

Gość lepiej samemu niż z gnojami
doceń to!

ja! rodzice z mlodsza siostra jadą dos iostry na drugi koniec polski:D mis ie nie chce i nie moge po czesci przez prace:D ale za to przez 3 dni wolna chata wkoncu sobie odpoczne:D

Gość smutny facet z Wrocławia
spędzam święta sam, mam zapas Okocimskiego Portera, serial z archiwum x i tyle