Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milość ___ czy ____ zakochanie

czy to miłość????

Polecane posty

Gość milość ___ czy ____ zakochanie

Kurde głupia sprawa, ale chyba się zakochałem w dużo młodszej znajomej (Ona ma 19, ja 31 lat). Ciągle o niej myślę, dziś ujrzałem ją po raz pierwszy od 3 tygodni (studiuje poza miejscem zamieszkania) i czuję że mi Jej brakuje z każdą chwilą, sekundą... Chcę Jej wysłać bukiet pięknych kwiatów przez kuriera, co powinienem napisać na dołączonej karteczce? Ona chyba wie, że coś do Niej czuję, ale ja nie chcę Jej oficjalnie stawiać w jakiejś niezręcznej sytuacji... Chciałbym, aby wiedziała, że to ode mnie, ale bez podpisywania się... Czy to w ogóle dobry pomysł z tymi kwiatami? Jakbyście dziewczyny zareagowały na taką przesyłkę?

Gość a czy ty
jesteś samotny czy masz jakieś zobowiązania? Kwiaty to ciekawy pomysł... Dobrze się znacie?

Gość papilon
odp jako kobieta. to zalezy czy ty jestes w zwiazku i czy ona jest itd

Gość Flubberr
nie widzę przeszkód, chyba że ty jesteś już mentalnym staruszkiem a ona jeszcze mocno niedjrzała

Gość a czy ty
no to chyba warto spróbować:) 12 lat nie jeszcze nie tak dużo. choć chyba łatwiej by było za 3, 4 lata. 19-stolatka może jeszcze nie wiedzieć czego chce od życia... Ale to nie reguła. Może po prostu skoczcie na kawę pogadać i wyczujesz co i jak. Jak będzie ok możesz uderzać z rzeczami typu kwiaty - takie myśle

wiem jak wiele osób myśli, ja 31, Ona 19 i wiadomo o co chodzi... właśnie nic bardziej mylnego, skończyłem studia, pracuję, nawet na dwa etaty czasami, wiek w którym myślałem o dziewczynkach i imprezach jest już za mną - zresztą jestem spokojny i nie mam bujnej przeszłości... gdy Ją widzę to myślę o prawdziwej przyszłości, rodzinie, dzieciach, wspólnym mieszkaniu - kurde naprawdę ja się zakochałem, ciągle mam motyle w brzuchu na myśl o Niej

Gość papilon
w takim razie chlopie!!!- na co czekasz??? wyslij te kwiaty i napisz cos milego

Gość pudernicaaaa
w bileciku napisz cos milego:) cos smiesznego, chyba nie romantycznego. na tej stopie znajomosci,wolalabym dostac kwiatki i cos przyjemnego dla oka w postaci bilecika:) do roboty;)

Gość papilon
przestan myslec o tym co inni powiedza, zrobia to czy tak czy owak a napewno z zazdrosci, o taki stan ducha... mysl mysl i jeszcze raz mysl czego ty chcesz a reszta albo sie ulozy albo nie, nikt z nas tobie tego nie powie... to milo czytac ze ktos ma taki :) problem

Gość EL NINKA
Super pomysł. Jesteś prawdziwym facetem. Piękna sprawa na początek, jak i na koniec związku:). Szkoda, ze mnie spotkało tylko cos przykrego, nawet nie dostanę przepraszam. Widocznie nie zaslużyłam 😢

Gość Flubberr
na dzieci to trochę poczekacie, dziewczyna pewnie będzie najpierw chciała skończyć studia

ninka ---> wszystko co dobre jeszcze przed nami, głowa do góry, więc, zaraz po Świętach zrobię tak jak myślałem i jak utwierdziliście mnie w przekonaniu, że zrobić można, dziękuję, Ona już pewnie wyjedzie na studia znowu, ale dostanie bukiet choćby była na drugim końcu świata:)

Gość EL NINKA
nie mam sił, głowa opadła- nie mam, komu powiedzec, zazdroszczę, dopinguję, też bym tak chciała, ale niestety:(

Gość papilon
-nie czekaj, jak skonczysz czytac to zdanie bedzie o nie starszy i kazda chwila moze byc za pozno, czlowieku nie trac czasu :) nie wiele slonca w nim mamy :)

Gość EL NINKA
W takim tempie raczej nigdy sie nie doczekam

Gość EL NINKA
też jestem zdania, ze jak najszybciej powinieneś od razu po swietach... a takie gesty zawsze są bardzo miłe:)... inne niekoniecznie

Gość papilon
El NINKA dlaczego?

Gość EL NINKA
fajnie cos optymist. przeczytac po zaplakanym tyg., ide, głowa boli Powodzenia, sliczne to :)

Gość papilon
EL NINKA ja plakalam dwa miesiace, ale juz jest lepiej, poprostu nie jestes sama :) do zakochanego napisz cos milego, nie romantycznego ale np. po francusku.. napewno sie jej spodoba i nie bedzie banalne, jedno mile zdanie :)

Gość EL NINKA
U mnie raczej nie, ale dobrze ze innym chociaz :)

Gość papilon
wiem ze czas nie jest lekarstwem tak jak mysli wielu, ale ale ...nic na to poradzic nie mozemy

Gość EL NINKA
z dniem wczorajszym, dzisiejszym wiem, ze nic sie nie ułoży czas nie zmieni zranionych uczuc, kóre byly zbyt silne... Tak więc autorze, rób jak mówiłam, i nie pocieszaj takimi tekstami, bo to pomoze jak umarlemu ;)

Gość papilon
nie tylko ty masz uczucia, komus innemu tez udusili motyle.... powodzenia

Gość EL NINKA
a jesli to Ty Arti, to jestes...

Gość EL NINKA
nie ułoży się, jak mam sie nie martiwc

Gość EL NINKA
kolejna zdrada :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość papilon
:))) usmiechnij sie...