Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybanienormalna

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość chybanienormalna

Nie lobię gdy mnie ludzie dotykają. Nienawidzę jeździć autobusem jak jest tłok i ktoś się o mnie ociera, jak stoję w kolejce i ktoś się o mnie ociera. Ale to się nie tyczy tylko obcych ludzi ale np. rodziny też. Nie wyodrarzam sobie żeby dać buzi małemu dziecku czy w ogóle komukolwiek, nieważne kim ta osoba dla mnie jest nienawidzę jak mnie ktoś dotyka, przytula, całuje, obściskuje, ociera się o mnie ,ani żadnej z tych rzeczy. Czy to jest normalne? To jest dla mnie duży problem

Gość chybanienormalna
od czego?

Gość chybanienormalna
rety to nie są żarty

Gość chybanienormalna
ma ktoś tak? może miał i mu przeszło?

Gość normalka wiele osób tak ma
po prostu jesteś nadwrażliwa... ja też nie znoszę, jak się mnie dotyka, odsuwam się ze wstrętem, a czasem nawet otrzepuję :O nienawidzę też hałasu, bo odczuwam go jako ból

ja tak mam z dawaniem buziakow nie mam problemow ale nie lubie wlasnie jak ktos mnie dotyka, w autobusie cala sie poce ze zdenerwowania jak ktos stoi blizej niz pol metra :(

Gość ona z pytaniem
a ja sie nie umiem uczyc /czytac itd przy tykajacym zegarku -chowam go w szafke pod ubrania ! kazdy ma jakies fizie mizie :D

Gość chybanienormalna
ale kurcze to jest okropne jak gdzieś jedziemy w odwiedziny to ani się nie witam tylko mówie ogólnie dzień dobry i tak samo jak się żegnamy. To nie jest kwestia tego że się brzydzę chyba sama nie wiem

Gość chybanienormalna
nie wyobrażam sobie jak by mnie mógł ktoś w usta pocałować to okropne. Chyba nigdy w życiu nie znajdę chłopaka jak będę miała takie podejście

Gość chybanienormalna
jak ktoś mnie dotyka przez ubranie mogę przeżyć(ale tylko chwile, nie za długo do to też przesada), ale jak dotyka gołej skóry to jest straszne dla mnie