Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Styyylio

Oceńcie moja stylizację.

Polecane posty

Gość Styyylio

Niedlugo wybieram się na dlugo wyczekiwane wesele. Oto moja propozycja ubioru-ocencie proszę. Brakuje jeszcze małych dodatków. Dodam,że ejstem szczupłą brunetka o długich wlosach i ciemnej karnacji. Jak waszym zdaniem oceniacie ta stylziacje? http://www.voila.pl/126/185r5/?1

Gość mam to na uwadze
jak się w to ubierzesz to ci powiem

Gość Styyylio
Wiem,że trudno ocenić jeżeli nie mam tego na sobie...Dodam,że sukienka ejst obcisala, dopasowana. Chodzi mi bardziej o zestaw ciuchów niz w to jak w tym wyglądam :)

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
jak się w to ubierzesz to ci powiem 🖐️

Gość facet 31lat
Mi się nie podoba:(

Gość a mi się podoba
wszystko jest kwestią gustu

Gość Styyylio
Wiadomo,że lepije wygląda jak sie ubierze. w sumie zdjęcie nie dozwierdiedla tego jak to wyglada na zywo. Ale dziekuje z aopinie.

Gość skdkfgg
zestaw tandety dla plastik-fantastik solare

Gość Styyylio
Tandetny bo co ? Bo rozowa marynarka ? Chcialam czarny,ale nie mzoe byc czarny, bo okropnie wygląda mała czarna plus czarny zakiet-aczkolwiek tez wolalabym. Natomaist buty rozowe, bo nie chce isc jak na pogrzeb. Praktycznie bede cala na czarno, tylko buty chcialam miec dodajace jakis kontrast. A marynarka to tylko jako okrycie wierzchnie, ktore zaraz sie sciagnie.

Gość Eviiika
mi sie podoba, zwłaszcza ze jak mowisz jestes szczupłą brunetką, to roż w połączeniu z czernią bedzie pewnie na tobie ładnie wyglądał

Gość skdkfgg
nie bo rozowa, tez lubie ten kolor,ale moze nie az tak oczojebny, ogolnie ciuchy wygladaja jak tania tandeta, pewnie na bazarze kupilas

Gość Styyylio
Haha, nie chodze na bazzar, a tym bardziej nie kupuje takich syfskich ubran, ktore nadaja sie na raz :) Ciuchy są oryginalne, i nie malo z anie dalam. Ale nie o tym jest ten wątek. Dodam,że na zywo kolor ejst nie tak oczojeBny:) Ale dziękuję za opinie:)

Gość isykja
Zestaw różu z czernią jest mocno agresywny, jak już ma być różowy to dodałabym do niego stonowany szary.

wyglada to strasznie tanio... ale z ta sukienka da sie cos zrobic;) jesli chodzi o zakiet to nawet materialy sie gryza...

Gość a czy nalezy sie szacunek
kolor fuksja taki sobie,,nie lubie tego koloru

Gość fdfdfddsfklm
na wesele wybrałabym coś bardziej eleganckiego i na pewno nie różowe baleriny... a jakieś seksowne szpilki, czarna sukienka też odpada.

Gość gelooooooxdfg
heloł, to nie jest mała czarna... Mała czarna to sukienka do kolan z dekoltem lub bez z jednolitego materiału, powinno się ją nosić bez żadnych dodatków (tylko buty i torebka) przynajmniej to w założeniu miała Coco Chanel kiedy zaprojektowała pierwszą małą czarną i poszła w niej na bankiet. A co do tego różu, to nie musi on być tandetny. Ale w połączeniu z tym złotym paskiem...... to nie to. lepiej włóż jakieś czarne wysokie szpilki (lakierowane) a zamiast tej kamizelki jakiś leciutki klasyczny sweterek.

ta sukienka + srebrne sandałki na wysokim obcasie + cieniutka srebrna bransoletka i dlugie wiszace kolczyki;)

zawsze mozesz sukienke komus odsprzedac badz wystawic na allegro;D a ja ze sama szukam sukienki to mam kilka propozycji. A jaki nosisz rozmiar?;)

Gość ttghd
na wesele można wepchnąć troszeczkę "pozytywnego kiczu" jakieś cekiny no i (ja bym tak zrobiła) żywe KOLORY, skoro jesteś szczupła i młoda włóż jakąś sukienkę bombkę lub tak zwaną Jagieneczkę do tego balerinki na płaskim obcasie, włosy troszkę zakreć. W tym bedzie ci wygodne. Natomiast jeżeli jest to eleganckie wesele to zrobiłambym tak jak radzi gelooooooxdfg

Gość grtwe12
Jak dla mnie to ta "stylizacja" została złożony w pierwszym lepszym ciuchlandzie przez 60-letnia panią sprzedawczynie... i te okulary lol lol

Gość onamowiusiadzspokojnie
s tyl;u gabriele solis xD

Gość Styyylio
up