Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaolaona

dziwna masturbacja.

Polecane posty

Gość ulalaale
wspomnienia!!!

Gość eleleke
moglbym sie poswiecic,a paluszki mam sprawne.Mysle ze Ty tez potrafilabys zrobic to dyskretnie,i nikt by nic nie wiedzial,tylko kocyk by sie troszke pobrudzil:)

Gość chetnyyy
Nie jestem desperatem aby sprawiac przyjemnosc dla wspomnien. Choc w przypadku naprawde atrakcyjnej kobiety moglbym ta kwestie przemyslec.

Gość onaolaona
Też chcialabym spróbować z tym dezodorantem, jak tylko wybiorę się do drogerii na pewno sprezentuję sobie taki dezodorant i godnie go wykorzystam ;D

Gość eleleke
onaolaona- nie chcialabys jednakowoz zastapic tego dezodorantu vel kieliszka czyms bardziej cieplym i realnym?

Gość chetnyyy
onaolaona - moze bylabys zainteresowana wykorzystaniem mojego "dezodorantu" zamiast wpychac tam sztuczne tworzywo ?

Gość onaolaona
czyżby ulalaale była trochę egoistką w łóżku? w sumie gdy mam ogromną ochotę na orgazm też mi się to zdarza ;d

Gość chetnyyy
Ale nie do przesady aby tylko i wylacznie czeprac samemu z tego przyejmnosc, np. jek kobiety jest bardzo pobudzajacy.

Gość eleleke
nie ma nic bardziej przyjemniejszego jak sprawic mega orgazm kobiecie;)

Gość kshda
hehe to jest hardkor :D ale podobne miłe uczucie :D

Gość onaolaona
hmmm... od czasu do czasu czemu nie, ale sama najlepiej potrafię sie zaspokoic ;p chociaz meskie paluszki potrafia dzialac cuda, oj lubie to!

Gość chetnyyy
Oferuje, paluszki, jezyczek oraz sprzet najbardizej przystosowany do tych rzeczy czyli penisa :) Wszystko pokolei aby dobrze Ciebie zaspokoic.... co Ty na to ?

Gość onaolaona
@kshda: a nie wydaje Ci sie ze taki dezodorant musi byc strasznie zimny? to chyba nie jest zbyt przyjemne...

Gość ulalaale
idę sie przytulic do męża;)

Gość eleleke
onaolaona-widocznie jeszcze nie trafilas na odpowiedniego faceta,ktory by potrafil Ci sprawiac za kazdym razem przyjemnosc,a nie sam tylko brac;)

Gość kshda
no z początku pewnie jest zimny, ale później nie czuć ... Delikatnie z tym .:)

Gość onaolaona
@chetnyyy: zwinne paluszki zaspokoja wszystkie moje pragnienia. Jesli sa umiejetnie wykorzystane to wije sie jak waz i nie potrafie opanowac jekow i krzykow ;p trzeba mnie uciszac... ;)

Gość eleleke
onaolaona- z jakiego wojewodztwa jestes?

Gość onaolaona
@eleleke: wbrew pozorom trafilam, ale wiadomo z mezczyzna musi byc gra wstepna, wszystkie pieszczotki itp, seks, trzeba tez jego zaspokoic... a sama jak mam ochote na chwile przyjemnosci to po prostu robie to w zaleznosci od nastroju: szybko, wolno, orgazm i po sprawie ;D

Gość chetnyyy
Chetnie wyproboje moje umiejetnosci doprowadzjaac Ciebie do orgazmu paluszkami, a uciszac Ciebie nie bede, wrecz przeciwnie, bede delektowal sie tymi jekami ;)

Gość chetnyyy
Ja nie potrzebuje gry wstepnej, mowisz na co masz ochote i idziemy sie bawic bez zbednych ceregieli.

Gość onaolaona
@eleleke: pomorskie. Oj fajnie tak byloby sie teraz do kogos przytuli, zazdroszcze ;) Ja zaraz musze znowu sie sama zaspokoic. Dzisiaj to bedzie juz trzeci raz, nie wiem co mi sie stalo ;d

Gość chetnyyy
Rowniez jestem z pomorskiego wiec jesli bylabys zainteresowana moglibysmy sie umowic, pierwszy raz na kawe oczywiscie ;)

Gość kshda
Czasami sobie myślę, że nie potrzeba mi mężczyzny skoro mogę zaspokoić się sama :D

Gość chetnyyy
kshda - lepiej niz robi to facet ?

Gość onaolaona
@chetnyyy: czasami trzeba zachowac cisze, na przyklad gdy za sciana jest wspolokatorka ;D @kshde: jak wyprobujesz dezodorant to opisz jak bylo ;) a Ty czym sie zaspokajasz?

Gość eleleke
kshda-Sadze ze nic i nikt nie jest w stanie tak zaspokoic kobiety,jak mezczyzna;) onaolaona-ja to mam ph)

Gość onaolaona
@chetnyyy: rozmowa na forum choćby nie wiem jak przepelniona seksem spoko, spotkania w realu w wiadomym celu zdecydowanie nie...

Gość kshda
-chetnyy - taak robiąc sobie sama mam mega orgazmi i mi to odpowiada. :D -onaolaona - nie ma sprawy :) na dzień dzisiejszy robię to tylko paluszkami :)

Gość chetnyyy
onaolaona - w takie sytuacji to oczywiste ale mam na mysli gdzies gdzie bylibysmy sami, z wspolkolatorka za sciana uciszylbym Ciebie co Ty na moja propozycje ?