Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaolaona

dziwna masturbacja.

Polecane posty

Gość onaolaona
Kazdy robi to na co ma ochote albo co uwaza za sluszne. Jesli ktos sadzi ze masturbacja jest jakims zwyrodnieniem niech po prostu tego nie robi, a nie obraza osoby ktorym taka forma rozladowania napiecia seksualnego odpowiada. Ludzie, wiecej tolerancji i zrozumienia! Mam 20 lat, ktoś wyżej pytał ;)

Gość lubi
masz racje i podzielam twoje zdanie kazdego ,twojego postu!

Gość onnnnn
ja probowałem z butelka po mleku taka plastikowa rewelacja ciasna i troche sie rozciaga mega orgazm polecam.

Gość onaolaona
dzięki za poparcie. myślę, że każdy ma prawo do robienia tego co uważa za słuszne i co sprawia mu przyjemność, jeśli przy tym nie rani drugiej osoby.

Gość niewdupe
onnnnn - z litrową butelką?

Gość onononon78
Hej, ja lubię robic to ręka zwyczajnie po prostu. Lubię patrzec na swój wytrysk. Jesli jakaś dziewczyna chciałaby go ocenić piszcie na skype onononon78 Pozdrawiam. :)

Gość mąż pończoszek 39 Rzeszów
Żadna masturbacja nie jest dziwna, bez względu na to jakim przyrządem, przedmiotem to robimy. Jednym wystarczają paluszki, ręka, a innym wibratory, kieliszki i inne przedmioty. Buziaczki dla masturbujących się Pań.

Gość ciagutka
ja jechalam sie butelka

Gość kaśśkaa
mój chłopak powiększa sobie teraz członka, minął miesiąc i ma dodatkowe 1,5cm, pełna kuracja po 3 miesiacach i będzie miał kolejne 1,5cm. przestaję się masturbować, bo już nie ma po co. chłopak przy wyborze metody kierować się rankingiem z rspp.pl

Gość masturnankka
Jechaliśmy z kolegą autobusem. Kurtki położyliśmy na kolanach. Poczułam jegorękę wkradającą się w moją stronę. Mimo odepchnięcia, koleś ponowił próbę. Postanowiłam przejąc inicjatywę. Sięgnęłam do jego k***ska i zaczęłam go pieścić. Gdy czułam że dochodzi to przestawałam. Tak uśpiłam jego czujność i doprowadziłam go do wytrysku. Ale drgał, ale wyrzucał porcje spermy. Zmoczył całe spodnie a za 10 min mieliśmy wysiadać a na niego czekała dziewczyna. Nie czekałam na ich spotkanie. Jak sądzicie jakie było?

Gość gość
słuchajcie ja mam taki problem, ze strasznie podnieca mnie surowe mięso.. tak wiem, ze to dziwne, ale na widok piersi z kurczaka robie się strasznie mokra i swędzi mnie między nogami. Kiedyś próbowałam z chłopakiem, ale nic nie sprawiło mi tyle przyjemności co masturbacja.... szyjką od kurczaka. Czy sądzicie, ze to dziwne? ps. mam 47 lat.

Gość gość Bonaparte
A ja jestem mężczyzną wiele lat pracuję w delegacji z dala od żony nie chcę jej zdradzać więc się masturbuje potrafię to robić codziennie po kilka godzin nie dopuszczając do wtrysku. Robię to w różny sposób palcami owocami pomarańczy grejfruta ananasa jabłka. W owocach wycinam dziurę na tyle dużą aby zmieścił się w nich mój stojący penis i poruszam owocem masturbujac się jest to bardzo przyjemne

Gość gość
Robótki ręczne w dziwnych miejscach są wyjatlowo podniecające. Moja żonka tez przeżyła orgazm w autobusie i to za moja sprawa :-) Dawno temu jechaliśmy w nocy na wczasy. Autobus był już prawie pusty, a światło zgaszone. Mogłem swobodnie włożyć rękę po legginsy i majtki. Nie musiałem długo pracować. Następny, podobny raz był wiele lat pózniej. W biały dzień, w zapełnionym ekspresie. Wagon był bez przedziałów. Żonka w letniej sukience, bez majtek. To nakręciło nas oboje. Była przykryta kocykiem z powodu chłodu, wiec wziąłem się do roboty. Byłem pełny podziwu, bo jej twarz ani drgnęła w czasie orgazmu. A najgorętsza była akcja w podmiejskim. Wracaliśmy z randki do domu. Ona w krótkiej spódniczce, pończochach, jej majtki w mojej kieszeni. W domu miało być gorąco :-) Objąłem ją za plecami, spuściłem rękę do jej pupy, wcisnąłem po pupę, dotarłem palcami do szparki. Poruszyła się dyskretnie. Teraz już wiedziałem czego chce. Była całkiem mokra. Palec wszedł łatwo. Doszła wyparte minut mimo niniewygodnej pozycji. W krytycznym momencie nie potrafiła uniknąć ruchów biodrami, ale zachowała twarz pokerzysty. Naprzeciwko nas siedzieli lidzie. Takiej jazdy się nie zapomina :-)