Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alemnietowkurwia

po jaki chuj ja jeszcze zyje

Polecane posty

Gość a czy nalezy sie szacunek
Pogadamy jutro jak chcesz tutaj. ❤️

Gość gelooooooxdfg
to tez nie jest wyjście. Mnie uczono, ze nie wolno utrzymywac kontaktów z osobami wspierającymi jeśli terapia ma zadziałać. Bierz kartkę napisz na niej swoje cele. MOżesz np powtarzać je 100 razy przed snem. Po kolei wypełniaj kolejno postawione ci coraz to trudniejsze zadania

Gość a czy nalezy sie szacunek
prywatnych maili ani kontaktow nie daje niestety ale chetnie poklikam . Dodaje temat do ulubionych.

Gość alemnietowkurwia
dobrze choc mam nadzieje ze jeszcze mi cos jutro doradzcie ..... ale teraz ide spac... jutro kościół

Gość gelooooooxdfg
A tak ogólnie to ta sytuacja jest trochę dziwna. Ty można powiedziec tymczasowy Brytyjczyk z kraju w którym sie dobrze zarabia i wogóle prosisz o radę ludzi którzy musza płacić 6 zł za cukier....;)

Gość alemnietowkurwia
to chodzi o obyczaje i ludzi ktorzy rozumieja .... tu takich nie ma .... a zreszta od samego poczatku jak tu przyjechalem powinienem zaczac poznawac innych ludzi a nie siedziec w domu...

Gość alemnietowkurwia
nie ufam innym ludziom niz polakom bo polska to jednak ta nasza jedyna polska .....

Gość alemnietowkurwia
i pamietajcie nie bedzie niemiec pluł nam w twarz, polska sie kiedys odbije od dna jak juz tam trafi... jak ja ide spac

Gość potrzebujesz pomocy
z tego co piszesz wynika, ze masz poważne problemy psychiczne, moim zdaniem niezwłocznie powinieneś zgłosić się do psychiatry (słyszenie głosów często jest zwiastunem poważnej choroby psychicznej) tego typu problemy same nie znikną, potrzebna jest interwencja lekarska. a co z Twoimi rodzicami? nie dostrzegają niepokojących zachowań ich syna?

Przestan uzywac sztucznosci : cukier, napoje gazowane typu cola,fanta,ciastka slodycze, rozna zywnosc konserwowa itp. produkowane sa w tym celu by sie dobrze sprzedawaly oraz rujnowaly ludzka psychike,to po nich duzo ludzi miewa urojenia a przyczyny szuka w sobie.jest to udowodnione medycznie jednak nie kazdy lekarz ci o tym powie.. Dlatego jak szerzej spojrzysz, wiekszosc mlodych ludzi i nie tyko ma podobne problemy do twoich, nie zdajac sobie sprawy, ze taki napoj z aspartamem moze rujnowac ich zycie. Ciezko jest znalezc cos naturalnego, bo swiat nastawiony jest wylacznie na robienie pieniedzy, ale spruboj choc troche zmienic swoja diete i do tego duzo ruchu, zapisz sie na basen, silownie lub inny sport,tam poznasz mlodych ludzi , twoje zycie zacznie nabierac innego wymiaru!jak najmniej tV i komputer ,bo fale radiomagnetyczne rowniez zmieniaja nasza psychike, w pokoju gdzie spisz jezeli masz sprzet,na noc wylaczaj przewody z kontaktow.I zacznij rozmawiac o swoich problemach z rodzicami, oni nie znaja twojego problemu, a na pewno wiedzac z czym sie borykasz beda chcieli ci pomoc . Nie oskarzaj sie, jesstes mlodym inteligentnym czlowiekiem. Zacznij walczyc ze swymi nalogami. Samotnosc wpedza w coraz wieksza depresje. Wierze, ze ci sie uda, gdyz sama przechodzilam przez podobne etapy zycia. Jestes dobrym w informatyce, wyznaczaj sobie teraz inne wartosci. Obieraj cel i daz do niego. Wierze ze ci sie uda, wystarczy chciec.

Gość alemnietowkurwia
otóż mam zamiar sie zmienić i chce zacząć od nawiązywania znajomosci [juz dawno powienienem od tego zaczac] zmienie diete zaraz po świętach, teraz sproboje sie nauczyc jesc zdrowe rzeczy..... przestane pic kole a zaczne pic herbate i wode ....zaczne biegac cwiczyc moze poprosze brata zeby na siłownię zemną pochodzil... ale wszystko malymi krokami, skupie sie na diecie .... ale jezeli sie poddam pójdę do psychiatry.... ogranicze komputer do 3godzin dzienie mniej nie dam rady .... mam nadzieje ze mi sie uda !!

Gość do 15-latka
Dostosuj się do nw. wskazówek a wybrniesz z opresji. Kolega w 3 m-ce zlikwidował u córki anemię a u siebie nadciśnienie tętnicze krwi. Tak, że twoja nadwaga to mały pikuś!!! Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Po 3 miesiącach odpisz jak poszło, adres na www🖐️

Gość 3 godziny kompa na dzien
to jeszcze za duzo na twoj wiek. Chyba ze pracujesz z kompem to co innego. W twoim wieku fajnie byloby miec jakis przyklad faceta do ktorego chcilbys sie upodobnic. Jakiegos idola czy cos w tym stylu. W UK nie brak takich.. Musisz wiedziec kim chcialbys byc tak naprawde.

Uwazam, ze jezeli zastosujesz sie do powyzszych wskazuwek ,to na pewno uda ci sie przezwyciezyc twoje problemy, .Jest to kwestia czasu i nie rezygnuj! Dobrze dobrana dieta i duzo ruchu, Ruch jeszcze raz ruch, nawet biegaj w okolo domu,po schodach ,kup sobie rower, wciagnij w to brata, we dwoje zawsze latwiej, kontaktow z rowiesnikami szukaj po przez kluby sportowe- pilka, kregle, pywanie. Zobaczysz, ze twoje zycie szybko sie odmieni i znajdziesz w nim swoje miejsce i przyjaciol . W twoim wieku duzo samotnych ludzi ma podobne problemy. Poznam dziewczyne, ktora cale dnie siedziala przed komputerem i zajadala sie bezwartosciowym jedzeniem, wazyla 135 kG, przestala widziec sens w zyciu, az poznala kolege, obecnie jej chlopak, ktory pomogl jej porzucic dotychczasowy tryb zycia. Dzis jest bardzo szczesliwa dziewczyna i wazy 80 kg, ale caly czas pracuje nad soba. Odrzuc na razie mysl o psychiatrze,zostaniesz nafaszerowany psychotropami, a to nie jest rozwiazanie dla mlodego czlowieka . Leki nie zmienia twojego trybu zycia a jeszcze bardziej pograza cie w dolku,pozniej bez nich nie bedziesz mogl funkcjonowac, gdyz organizm uzalezni sie od psychotropow ..I to bedzie twoj prawdziwy problem!Jestes zdrowym chlopakiem, zamknietym w czterech scianach, a taki tryb zycia zdoluje z czasem kazdego . Zacznij od malych krokow, stopniowo, nie zniechecaj sie, to troche potrwa, jednak warto! Sam fakt, ze jestes na tej stronie swiadczy o tym, ze juz zrobiles pierwszy krok, by poprawic jakosc swego zycia i to jest zupelnie normalna reakcja zdrowej osoby. Trzymam kciuki.

Gość dieta surowa leczy
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4107531&start=0 Czy gotowane pożywienie jest dla nas dobre? W naturalnym środowisku wszystkie zwierzęta jedzą żywy pokarm, taki jakiego dostarcza im natura. Tylko ludzie gotują pożywienie i tylko ludzie cierpią na szeroko rozpowszechnione choroby i dolegliwości. Te osoby, które odżywiają się głównie żywym pożywieniem, są bardziej czujne, myślą jaśniej i bardziej logicznie i stają się bardziej aktywne. A co najbardziej istotne, osoby odżywiające się żywym pożywieniem stają się rzeczywiście wolne od chorób! Gotowanie jest procesem niszczenia żywności i to już od momentu, gdy zastanie ona poddana obróbce technicznej. Długo zanim żywność obróci się w proch, jej wartość zostanie całkowicie zniszczona. więcej informacji: http://www.surawka.republika.pl/

Gość alemnietowkurwia
zaraz po niedzieli się biorę za siebie ... o ogólnie mam zamiar ograniczyć a niezupełnie zlikwidować mięso z mojej diety i poszukam jakiś łatwych do zrobienia sałatek... zacznę oprawiać jakieś sporty ale mam zamiar wrócić do pływania, biegania i może jakiś tenis lub tenis stołowy...... komputer tez muszę ograniczyć [lecz to moja praca i moja przyszłość..,,] zacznę sobie pisac plan na caly dzien od rana do godziny o ktorej ide spac...trche pomoze mi sie oderwac od pceta

Podjales bardzo rozsadna decyzje i trzymaj tak dalej a zobaczysz , ze twoje zycie jakosciowo sie poprawi. Mieso jedz 2 razy w tygodniu nie czesciej, zawiera zelazo, ktore jest niezbedne dla organizmu. Jestes w wieku dojrzewania i nie mozesz przeprowadzac drastycznych diet, ale tak jak piszesz, ograniczaj tluszcze, slodycze i gazowane napoje,majonezy, jedz wiecej owocow,warzyw, zielonych salat,migdaly,slonecznik zamiast chipsow itp. szukaj wiadomosci w google,poczytaj o aspartamie! I koniecznie SPORT ,DUZO RUCHU - to jest lekarstwo na twoje problemy. Wszystko bedzie Ok!.

Gość katalonka
Koles, wyjechales z kraju, z którego ja chce wyrwać się od zawsze. I coż, też mam 15 lat, ale ciężki okres i myśli samobójcze zostawilam już za sobą. Nie chce pisać, na czym polegają moje problemy, ale mam dla.ciebie radę - znajdź coś dla siebie ;) z mojego przykładu: uwielbiam piłkę nożna i to, że nie mam przyjaciol w realu już mi nie przeszkadza, bo przez neta poznaje wielu ludzi kibicujacych Barcie czy Arsenalopwi z ktorymi zawsze mogę pogadać. Poza tym piszę opowiadania,.prowadzę blogi. Zaczęłam uczyć się hiszpanskiego - ot tak, na własną rękę, choć ostatnio brak mi motywacji. Zaczelam biegać, żeby pozbyć się zbednych kilogramow. Dbam o siebie i z dnia na dzień czuje się coraz lepiej. Uwierz w siebie i uwierz w to, że samotnośc też jest spoko ;) trzymam za ciebie kciuki.

Gość gość
Jestem ciekawa czy po tylu latach od pierwszego wpisu się chłopie pozbierałeś? Czy wróciłeś do Polski czy nie?