Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polscy klaskacze

Dlaczego Polacy klaskają w samolotach, obciach na cały świat!!

Polecane posty

Gość polscy klaskacze

piloci niepolskich linii są zdumieni......

Gość maaalena
a żebyś wiedział jak włosi klaskają :D

Gość ecree
świat ma to w dupie, więc nie dodawał ważności dupereli

Gość polscy klaskacze
Włosi pewnie tak dla zgrywy ale Polacy nie wiedzieć czemu.....

Gość offermiarz
Włosi strasznie mlaskają

Gość maaalena
antypatriotyzm jest już powszechny :) włosi klaszczą i to w ich przypadku jest ok, a jak polacy, to już obciach :D. Zauważyliście, że wielu polaków bardzo źle się wypowiada o różnych cechach ludzi jako typowo polskich i że są bee. np. marudzą na wszystko, narzekają, typowe polaczki, małostkowi, zawistni - są to cechy występujące we wszystkich narodach na świecie, ale to właśnie polacy zarzucają innym polakom jako tylko i wyłącznie polskie cechy. To już jakieś powszechne zjawisko, typowa niechęć do własnego narodu. Powszechny antypatriotyzm jest promowany i niechęć do własnej nacji.

Gość kglgkodskogps
haha klaskają w ...tanich linjach i to jak są tylko we własnym większym gronie bohaterzy za dyche! w lepsiejszych linjach na dłuższe dystanse jeszcze mi się nie zdarzyło a latam dużo i niestety za każdym razem myślę czy lecą ze mną Polaczki z kasą w kieszeni i słomą w butach i będą obciachowo klaskać czy nie? :(:( ot taki naród.....

Gość bo sie Rubika nasłuchali
ale fakt wstyd na calego, buraki z wioch

Gość lódwik
tylko na czarterowych lotach klaskają ale jak jechałam do UK to tam był więszy samolot dużo ludzi i nikt nie klaskał ale na wakacje ludzie klaszczą

Gość IhaveSomefun
mi to nigdy nie przeszkadzało :) klaszczą, bo w ten sposób dziękują pilotom za "udaną" podróż, co w tym złego? :P

Gość w Alitalii
nigdy nie klaszczą, za to w Wizzair zawsze - dziwne

Gość najwięcej do powiedzenia mają
ci co samolot to tylko w tv albo na obrazku widzieli. W lotach czarterowych oklaski są zawsze niezależnie od narodowości. Na liniach regularnych już jest różnie, jeśli w samolocie jest większość Polaków, Włochów, Rosjan, Portugalczyków\Brazylijczyków to oklaski raczej będą, jeśli tylko kilku to nie będą. A ptasiek to kurwa i niech wypierdala ze swoimi atypolskimi pogladami i swoją PO na forum dla pedałów.

Italiani tez klaszca oraz Szwedzi...czy to tez kogos dziwi? po co tak gadac na Polakow, raptem robia wszystko zle i sa obciachem dla calego Swiata??? ja nie mieszkam w kraju i wiele zachowan moich rodakow nie podoba mi sie, ale znowu takie nawalanie o wszystko i o nic do niczego nie prowadzi- moim skromnym zdaniem....niech wszyscy zaczna pilnowac wlasnego nosa a nie doszukiwac sie bledow w innych- zawsze i wszedzie...

ptasiek-żydzie śierdliwy, spadaj stąd i wara od nas Polaków! Idź poluzuj kucyki, bo capisz tu, już mdłości człowieka biorą na ciebie!!!:P