Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppp12

Czy 40latka mozy wygladac na 20 lat ?

Polecane posty

Gość CZASU NIE OSZUKASZ
owszem może cos zatuszować ale to na chwilę po chwili peka skorupa z drogich kosmetyków i i tak wsio widać , więc jak mówiłam czasu nie da się oszukać w tym wieku

Gość patologiczny
Jenny to wieśniara. Zgrywała bogaczke a ciuchy z Galerii i krzywy nochal ktorego nie zoperowala

Gość hahhajjjj
dla zainteresowanych jenny1987 pisała na forach o modelingu :D na 3 pytała czy ma szanse :O

Gość barakuda...
raczej nie moze ale sa wjatki np. Elle McPherson

No cóż każdy sposób jest dobry aby się wybić i zarabiać na tyle dobrze (a w wypadku Jenny w ogóle zarabiać) aby było stać na odejście od męża sponsora, którego nie kocha.

Gość hahhajjjj
haha na promodels ją wyśmiali :D pokazala zjebane zdjęcie z jakims wodospadem w tle :classic_cool: w ogole wątpie w jej historie o rzekomym bogactwie, pokazała jedno zdjęcie w Lexusie , moze to fota w aucie znajomego? Zdjecie z jej mieszkania tez widziałam , kolorowa sukienka w kwiatki , brudne ściany buhaha

Gość ej nooooo
Mnie to się wydaje, że może tak ... "ogólnie". Zwłaszcza, jak ktoś jest prawopółkulowcem i nie dostrzega szczegółów - np. ja :D Wystarczy, że jest zadbana, zgrabna i robi ogólne wrażenie młodej, to mi się wydaje, że wygląda młodo. Ale dopiero jak mi ktoś zwróci uwagę i każe się przyjrzeć dokładnie...rysom twarzy, cerze...to wtedy się okazuje, że jednak widać piętno wieku. Oczywiście neiktóre kobiety są tak mcno zakonserwowane, że nawet w sporym zbliżeniu wyglądają młodo, ale żeby aż o połowę młodziej to tak dobrze nie ma :P Takie moje zdanie.

Gość ja jestem fajna
myśle ze 40 nie może na 20 ale na 30 tak

Gość A my tu się dziwimy mlodym
siksom, z głupawymi zdjęciami w stopkach, gdzie pozują do luster, jak pani w średnim wieku robi z siebie taką samą idiotkę :o. Co to za poza? :o A po gębie, nawet niewyraźnej widać, że "wiekowa":o

Gość idźmy dalej
myśle ze 40 nie może na 20 ale na 30 tak >>> a ja mam 31 lat, a dają mi góra 22. Czyli skoro 30 latka może wyglądać jak 20 latka, a 40 latka, jak 30 latka, to znaczy, że 40 latka może wyglądać na 20 lat :D :D

Gość ja jestem fajna
e no bez przesady haha niech już 30 wyglada na 20 a 40 na 30 i bedzie git

Gość dokładnie.................
gagatek wyglądasz strasznie - czy ty jesteś chora na anoreksje albo coś gorszego?? podobają mi się szczupłe dziewczyny.... - u nastek to fajnie wygląda ale wybacz dojrzała kobieta z taką figurą i z takimi nogami nie jest wcale apetyczna

Gość dokładnie.................
ani seksownie.... biust ci się zapadł i z pewnością kości i żebra wylazły na wierzch ps szczupłym nastolatkom nie widać kości bo mają węższe biodra i klate ;P które rozrastają się z wiekiem

Gość do Gagatek
Jestem kobietą, wyglądasz SUPER:classic_cool: tak trzymaj Dziewczyno, Pozdrawiam.

Gość lihiugkg
Owszem może, ale po ciemku.