Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Królica

Okres pilnie poszukiwany

Polecane posty

Gość Pani Królica

Witam. Mam 19 lat i stałego partnera z którym regularnie współżyję (oczywiście z zabezpieczeniem w postaci prezerwatyw). Okres powinnam dostać 5 kwietnia - niestety do dzisiaj nawet go nie widać. Poprzednie okresy miałam dosyć regularnie (28-29 dni). Pomimo iż jesteśmy pewni, że nie doszło do uszkodzenia prezerwatywy (zawsze poddajemy je komisyjnym oględzinom) to wykonaliśmy 2 testy ciążowe. Były to testy płytkowe i na obu pokazała się tylko jedna kreska. To trochę mnie uspokoiło, jednak cały czas boję się, że mogę być w ciąży. Mam ostatnio dużo stresów (matura i inne sprawy, które wywołują u mnie dosłownie nerwicę), a 28 marca oddawałam honorowo krew. Dodam jeszcze, że zauważyłam u siebie mlecznobiałą wydzielinę o raczej przyjemnym zapachu. Czy w tym wypadku mogę być w ciąży? Proszę o odpowiedź.

Gość lufthanza:)
hej moge być jedynie towarzyszką niedoli . jestemw podobnej sytuacji. także na moje oko bądź spokojna.

Gość Pani Królica
Dzięki, że jesteś :P

Gość mminnnnn
moze masz torbiela na jajniku, w tym wieku pojawiaja sie same i znikaja zatrzymujac miesiaczke. Raz tak mialam i strasznie sie denerwowałam.

Gość Pani Królica
A jak się to objawia?

Gość biolog1964
Nie puszczać się panny puszczalskie nie będzie strachu. Skutki grzechu to nie tylko ciąża. Nie słuchajcie liberałów mówiących róbta co chceta nie będzie konsekwencji. Konsekwencje zła będą złe a dobra dobre.

jak dla mnie sprawa jest jasna, zrob jeszcze jeden test dla pewności, a jak nadal nie pokaże ciąży to... uwaga to będzie szokujące... idź do ginekologa.