Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna1880

DZIWNA ANOMALIA !!!

Polecane posty

Witam wszystkich nie wiem czy byl tu taki temat ale musze zapytac co mi jest zwlaszcza ze sa swieta i nie mam jak pojsc do ginekologa .. Przed okresem zaczely bolec mnie piersi ale to normalne no i 20.04.2011 dostalam brazowych blamien 21.04.2011 dostalam krwawienia skąpego a 22.04.2011 znowu małe brazowe plamienia no a 23.04.2011 juz nic czasem poleci jeszcze brazowa wydzielina a piersi przestaly bolec i wrocily do normalnego rozmiaru . Nigdy nie mialam tak jak w tym miesiacu nie wiem czy to mozliwe ze to ciaza bo w sumie zadnych objawow nie ma na to wskazujacych . Moze u was cos takiego sie stalo ? Jesli tak mam nadzieje ze podzielicie sie ze mna spostrzezeniami na ten temat. pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Gość Mogą to byc
zaburzenia hormonalne. Jesli mozliwa jest ciąza to zrób test

w sumie dni plodne mialam 3.04.2011 a kochalam sie 1.04.2011 czyli jest mozliwa ciaza ? a jesli to zaburzenia hormonalne to co z tym zrobic ?

Gość dobry znajomy z wybrzeza
na bank ciąża mnoga

dzieki wam :) nie nastawiam sie na ciaze ale jesli bedzie to bardzo bede sie cieszyc chociaz przerazaja mnie te zaburzenia hormonalne ..

Gość upierdliwiec
"dziwne anomalia" to jak maslo maslane :P anomalia to cos niespotykanego, zaskakujacego, jak snieg w maju. Skoro wiec owe anomalia maja byc w dodatku dziwne... :-D ...to faktycznie ciaza mnoga ;)