Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka8

Nagle przestał się odzywać...?

Polecane posty

Gość Dianka8

hej, mam problem, nagle moj przyjaciel przestał się odzywac... jestesmy dość blisko ze sobą, ale nie jesteśmy razem, luźny układ. ostatnio rozmawialismy w piatek przez telefon, bylo wszystko ok, śmialiśmy się, żartowaliśmy.. często do siebie dzwonimy, praktycznie codziennie, gadamy o wszystkim i o niczym, tak już mamy :) i tak jak mowie, gadalismy ostatnio w piatek. sobota, niedziela, poniedzialek, wtorek - cisza... no to w srode dzwonie - nie odebrał, zawsze oddzwanial, ale nie tym razem... napisalam smsa: obrazileś sie na mnie? :D zero reakcji... w czwartek dzwonie, nie odbiera, nie oddzwania, napisalam smsa ze jak bedzie mogl zeby sie odezwał. jest sobota... cisza... kiedyś było tak ze zgubil telefon, ale wtedy byl wyłączony, a teraz normalnie jest sygnał... nic mi nie przychodzi do głowy... ani znaku zycia w stylu: odezwe sie, wszystko ok, ani pocałuj mnie w dupe... podpowiedzcie, troche sie martwie...

Gość sex instruktorka
nie chce mi sie czytac, ale albo ma cie w dupie, albo to są jakies gierki żebyś ty sie odezwała.

Gość Dianka8
no widzisz, jak byś przeczytała to byś wiedziała, że właśnie probuje sie z nim skontaktowac... i znam go dość dlugo, tak z dnia na dzien miałby mnie w dupie? nie sądzę,,,

I znowu to samo, oni te cymbały tak mają, mnie to nie dziwi.Może to już poprzez starczy wiek i sklerozę nie pamiętają:D Licho ich wie, ktoby zrozumiał ich:D Nie ma się kim przejmować, niech idą w jasną...Niejeden przedszkolak ma więcej rozumu. Podkulają ogon i wieją, jakbyście miały ich zgwałcić:DCiesz się życiem, słońcem a nie rozmyślaj o kimś kto zamiast rozumu ma plewy.

Gość Dianka8
ale my jestesmy tylko przyjaciółmi, nic wiecej, nie ma co sie doszukiwac podtekstów, nic nie rozumiem...:(

Gość sex instruktorka
wydaje mi się, że skupił się na jakieść pannie. ja zachowuje sie dokładnie tak samo, zapominam o wszystkich kiedy mam na oku faceta.

Gość Dianka8
no ale to moglby odebrac telefon, powiedzialby, ze sie z koms spotyka...

Gość nienawidze siebieee
mój też tak kiedyś zrobił ale zaraz odpisał , że go czymś uraziłam, trochę sie fochował, ale mineło troche dni i wszystko wróciło do normy, poczekaj, bądz cierpliwa :)

Gość Dianka8
no bo byla jeszcze taka sytuacja w sobote... dzwonie do niego a on mial caly czas drugie telefony i sie rozlaczał i oddzwanial i na okraglo, jaki taki dzien... to troche sie wkurzylam i napisalam: jak bedzie ci sie chcialo ze mna gadac to zadzwon, bo widze ze zajety jestes... ale zeby sie obrazil na to?? no nie sadze...

To tym bardziej nie rozumiem dlaczego dramatyzujesz. Przecież przyjaciele nie mają obowiązku odezwać się dzień w dzień. Raczej ma na uwadze jakąś pannę, lub ma kłopoty. To u nich 2 najmocniejsze powody takich szczeniackich zachowań. Też nie masz większych zmartwień:)

Gość nienawidze siebieee
w ogole to ja mam dwóch kumpli z jednym piszę tylko na gg ewentualnie smsy i często przez tydzien sie nie odzywamy i nie panikuję... ja nie wiem chyba coś czujesz do tego przyjaciela

Gość Dianka8
czy powinnam zadzwonić na pogotowie? może on popełnia własnie samobójstwo? :(

Gość Dianka8
won podszywy!

Gość gbgfhy
a nie mozesz zadzwonic do niego na stacjonarny lub do wspolnych znajomyc/rodzine, albo isc do niego do domu?

Gość Dianka8
isc nie moge, mieszka w innym miescie, innego telefonu nie mam...

Gość Dianka8
i dalej cisza... :(

Gość Dianka8
dzwoniłam na jego telefon domowy ale jego lokaj powiedział że pan wyjechał :(

Gość hhigix
poznał kogoś i ma zajęty czas, albo ma jakiś problem i potrzebuje ciszy. olej, odezwie się pewnie, a jak nie to trudno. nie będziesz przecież wydzwaniać jak idiotka.

Gość Dianka8
nawet jesli kogos poznal to dlaczego nie odebral telefonu? jestesmy przyjaciolmi, nic wiecej nas nie laczy... poprostu sie martwie... nie sadze ze gdyby nawet kogos mial to nie mialby czasu zadzwonic...

Gość takie pytanie
popieram powyzsze wypowiedzi, moim zdaniem poznal taak co mu szybko dala, a tylko o to jemu chodzilo..

Gość hhigix
moze nowa jest zazdrosna i nie chce zeby miał przyjaciółki? nie rozmyślaj, pewie sam się odezwie, a jak nie, to gówno wart był ten przyjaciel.

Gość ghostwriter
do mnie zadzwon :) albo przyjedz!

Gość pseudo gwiazda
Mam to samo, mielismy sie spotkać i miał zadzwonić, ale tego nie zrobil. Czekam cały czas az on sie odezwie, bo nie chce mu przeszkadzac. Czuje ze mam mnie w dupie, trudno. Szkoda tylko niszczyć taka przyjaźń.

Gość gośćj
Odpowiedź jest prosta. Albo kogoś poznał i nie ma czasu, albo kocha Ciebie, wie że Ty do niego nic prócz przyjaźni i stwierdził że musi to urwać. Też tak miałem. W końcu powiedziałem basta i przestałem się odzywać:)