Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnniania

CZY KTOŚ Z WAS BYŁ AU PAIR ?

Polecane posty

Gość nnnnnniania

Chcę wyjechać do USA jako opiekunka . Czy ktoś z was był ? Jaką firmę polecacie ? Jakie były wasze wrażenia ?

Gość prawie30stka
Ja byłam, ale we Francji i jechałam na własną rękę - znalazłam ogłoszenie w necie. Ściślej mówiąc to...tutaj, na kafeterii! Czysty debilizm wydawałoby się, a jednak się udało , dobrze trafiłam i wspominam to jako niesamowicie pozytywne doświadczenie. Ale z firmami nie pomogę, po po prostu nie znam. Popytaj na forum: http://forum.aupairpoland.com.pl/

Gość nnnnnniania
Dziękuje Ci bardzo :) . No to odważna jesteś ;)

Gość prawie30stka
Albo głupia! :P Ale jak wiadomo: głupi ma zawsze szczęście ;) Dziewczyna opisała swoją sytuację i szukała kogoś na swoje miejsce. Moja decyzja była mega spontaniczna, ale jak widać całkiem dobra ;) Wróciłam już 4 lata temu ale do dziś wspominam wyjazd z utęsknieniem. W te wakacje zresztą wybieram się w odwiedziny do "mojej rodzinki" ;) Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że miałam więcej szczęścia niż rozumu, bo niestety bardzo często takie wyjazdy nie należą do przyjamności... Moja sąsiadka choćby - 4 razy zmieniała rodzinę, zanim trafiła na taką, jaka jej pasowała. Tak czy inaczej powodzneia!!! ;)

Gość nnnnnniania
Głupota to przywilej młodości :) Dziękuję :) !.