Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarna włoszczynka :P

Kocham język włoski :) a wy?

Polecane posty

Gość zboczuś marcinek
wlasnie sobie uswiadomilem ,ze siedzę na o2 od 2003 roku :classic_cool: 😭 :D:D:D

Jak się robi tą środkową emotkę? pomiędzy "cool" a ": O"? Ja tu nowa, świeże mi jeszcze te obyczaje:D

Ooo thx zboczuś, będę teraz bajerować każdy topik. :classic_cool: Emotikony wyrażają tyle uczucia, czym byłyby bez nich fora! Bez-emocjonalnymi zbiorami informacji... :D

Gość gość
ja równiez kocham jezyk wloski, dlatego uczylam sie go w www.bestcentrum.pl . Jeśli aż tak bardzo CI się podob a to koniewcznie zacznij się go uczyc :)

Gość timiania

Pokochałam język włoski, podczas wakacji we Włoszech. Dlatego oraz razu jak wróciłam do domu to zapisałam się na kurs do szkoły Berlitz. 🙂 Widzę już spore efekty i wiem, że dużo się nauczyłam, dlatego wiem, że do wakacji jeszcze się podszkolę i na tegorocznym wyjeździe będę mogła sprawdzić moją wiedzę w praktyce. 🙂

Gość Mixi

uwielbiam dlatego zapisałam się na kurs...a do tego lubię się uczyć w grupie - zawsze można pogadać z ludzmi, sporo się dowiedzieć i tak na prawdę atmosfera jest fajna. Ja lubię dlatego Pi School - za te niewielkie grupy i fajnie dopasowane zajęcia. Zajęcia są na prawdę ciekawie prowadzone i sporo na nich się uczę.