Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t45t5

Zbytnie przejmowanie się wszystkim - co robić?

Polecane posty

Gość t45t5

Rozpamiętuje każdą niemiła sytuację jaka mnie spotka, cały dzień o niej mysle, nie raz katuję się tym kilka dni. Nie potrafię nie myśleć, nawet zajęcie czymś mi nie pomaga. Wczoraj np. jakiś pacan zajechał drgę mi i jeszcze jakiemuś kierowcy. Otworzył drzwi i mi nabluzgał. Tamten drugi kierowca zadzwonił na policję i ten co nam drogę zajechał zarobił mandat. Ale ja do dziś się tym gryzę i w ogóle... Przed oczami mam tego typka jak mi się wygrażał i jak mnie wyzywał... I tak jest ze wszystkim, jakiś duperel a ja tylko o tym potrafię myslęc. Może ktoś ma podobnie? Jak sobie z tym zadręczaniem sobie poradzić?

Gość vcbfghfg
no coz nalezysz do tych wrazliwszych ludzi i nic na to raczej nie poradzisz, ja mam identycznie dlatego tez cierpie na nerwice lękową

Gość ja tez tak mam niestety
:-( rodzina mi mowi ze powinnam pojsc do psychologa

Gość t45t5
Po prostu to jest kłopotliwe... bo czasami to są naprawdę jakieś duperele a ja tym się przejmuję jakby to była jakaś sprawa wielkiej wagi... Wrażliwść wrażliwością ale jak żyć?

Gość nie przejmuj się tym
:)

Gość t45t5
tylko jak się nie przejmować :)

Gość oikkll
ile masz lat?

Gość t45t5
Wstyd się przyznać, 30-tka ;)

Gość sjdhd
Ja tez tak mam. Myslalam, ze jestem jakas dziwna, ale widze, ze inni tez to maja. Ja staram sobie tlumaczyc, ze to przeciez drobnostka, ale ciezko sie z tym zyje. Sama nie wiem co z tym zrobic.

Gość oikkll
hmm chciałem napisac ze przejdzie z wiekiem;) mi tez sie to zdaza ale nie mysle o tym dluzej niz chwile a u Ciebie ile to trwa

Gość oikkll
nie nie pytałem jak dlugo trwa ze przejmujesz sie jakąs sytuacja np tą z tym kierowca co Cie zwyzywal ..a swoja droga jak to on zajechal Ci droge i jeszcze na Ciebie krzyczał?

Gość sjdhd
Tez mam 30 jak ty, chyba nie ma juz wyjscia i trzeba sie przejsc do psychologa, moze on pomoze.