Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnny1432

jak zagadac sensownie do dziewczyny na ulicy czy w tramwaju ?

Polecane posty

Pora dorosnąć dzieciaku i wyłączyć gierki :). Nawet jeśli byś poznał dziewczynę i ona usłyszała by z Twoich motłoszych ust taki tekst to by się popukała w głowę :P. Jesteś zwykłym przedstawicielem gawiedzi, którego łatwo podpuścić paroma tekstami :). Seks będziesz miał jak w akcie desperacji kogoś zgwałcisz (wybierz się może na siłownie ) :)

Ty będziesz miał rozgrzaną lutownicę w gębie i wtedy poznasz karę za swoje grzechy. W realu byś dostał takie baty że byś na klęczkach mnie przepraszał i całował w stopy padalcze bez honoru

hahaha :) w necie możesz pokozaczyć :P honor :) ? Wedle Twojej definicji honoru pewnie nie mam, bo Jesteś psychicznie chory :D. Dajesz się podpuszczać, zaraz Ci żyłka w dupie strzeli ;).

Idę spać, a Ty sobie pooglądaj punishera z pianą na ustach, potem też się połóż, może Ci się przyśni dziewczyna z cygańskiej wróżby. :P Dobranoc koleś i nie dawaj się tak podpuszczać, bo sobie z Ciebie będą bekę kręcić na tym forum :D.

Gość dcdfvfbbtbtrb
Faith Znowu sie zes skompromitowal :o , Ty wgl pisac nie umiesz. :o, pisze sie o czym swiadcza twoje wypowiedzi.

Gość dcdfvfbbtbtrb
widze, ze o tej porze nikt tu juz nie pisze, to ja tez pojde juz, dobranoc.

Jeszcze coś, cały czas sobie z Ciebie bekę kręciłem, a Ci piana leciała :) haha dobranoc, wyłączam kompa.

Gość zxcdfsawe
Faith Hope Glory Czemu właściwie się zaczepkami przejmujesz ? Ludzie są wredni z dystansem podchodź.