Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onn_w _opałach

problem z matką

Polecane posty

Gość Szkaradka wredotka
Ja tez moge mowic o swych dalekoidacych planach, twierdzic, ze jestem cud, miod i orzeszki-ale czy taka jestem? :P Nagadala Ci, bo na Ciebie leciala i tyle... A Ty uwierzyles... twoje podejscie do niej z uczuciem nie mialo nic wspolnego, tylko z rozsadkowym podejsciem do sprawy-ze o, fajna dziewczyna, z planami na przyszlosc, to zobacze, moze cos z tego bedzie... Tylko ten seks od razu to niewypal :(

Gość Szkaradka wredotka
"To sobie pomyślałem ze w końcu to jest to "ogarnięta" ładna dziewczyna i chce mnie i to bardzo to. To czemu nie spróbować"... A ze ladna i mnie chce, to przeciez nic sie nie stanie, gdy sie z nia przespie....-to zapewne tez pomyslales :P

Gość onn_w _opałach
na pewno sex nie był najmądrzejszy pomysł to fakt ale pomysł żebym ja chciał ją wykorzystać sexualnie to na pewno nie !! za stary jestem na takie rzeczy , ja już nie mam 19 lat i nie rzucam się na "wszystko ci się rusza"

Gość problem to Ty chyba masz ze
soba, kochaniutki-kazda Twa decyzja nietrafiona: 1. Dalem namowic sie na wyjazd do babuni i udawanie pary -blad. 2.Nagadala mi o sobie pieknych rzeczy a ja uwierzylem. 3. Pomyslalem ze warto sprobowac, a jak juz tak zdecydowalem to i seksik bedzie na miejscu :P 4. Zapomnialem o mozliwosci wystapienia niechcianej ciazy/albo i sam specjalnie ja zapylilem, zeby ze mna zostala, w koncu taka zajebista laska, madra, z planami na przyszlosc... 5. Zaczely mnie draznic jej narzekania, ze jest w ciazy, to palnalem, zeby usunela... 6. A reraz sie boje, ze panna mnie udupi, wiec bede staral sie o dziecko, zeby tego nie zrobila, zreszta sam nie wiem, nie wiem, co mam zrobic teraz!!!!

Gość onn_w _opałach
a ta cała sytuacja jest porypana ja jej nie osądzam daleki jestem od tego nie uważam żeby ona chciała ode mnie kasę wyciągnąć lub złapać na dziecko, będziemy mieć syna i to jest najważniejsze oraz to żeby on miał się dobrze i żeby miał i mame i tatę i zrobie wszystko żeby tego ojca miał wątek możemy zamknąć dziękuje za posty pozdrawiam

Gość Szkaradka wredotka
Nie wszystko, co sie rusza, wierze Ci...ale Ty postanowiles jej dac szanse!!! A tu od razu seks, trzeba bylo powiedziec "Poznajmy sie lepiej, poczekajmy z tym, to dla mnie za szybko..." I co z tego, ze niby ona sie do Ciebie dobierala-rozumu nie masz? Czy w tamtym momencie myslales glowka-ale tylko ta na dole?

Gość Szkaradka wredotka
Dobranoc :) A pisalam, ze Kafe odpowiedzi na pytania i rady Ci nie da... Taka specyfika forum, lepiej z przyjacielem czy mama mogles pogadac :) Powodzenia :)

Gość pati_pati
Uważam że oboje są winni; źle zrobił on proponując aborcją i ona że mści się na ojcu przez dziecko, każde dziecko ma prawo do ojca!!! Dobranoc