Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzeświąt

Nienawidzę własnej matki.

Polecane posty

Gość nienawidzeświąt

nawet nie wiem od czego mam zaczac...jak wlasna matka moze nazywac wlasna córke , kurwą ,dziwką,szmatą , bękartem ,scierą ? Jak można bić swoje dziecko? Jak można wykorzystywać rzeczy ,które córka powiedziała jej w zaufaniu ,żeby dopiec jej w kłótni ? Ja rozumiem ,ze nie jestem święta ,ale choćby nie wiem co nie nazwałabym tak swojego dziecka i nie podniosłabym na nie ręki.teraz juz mnie nie bije bo mam 19 lat ale kiedys bylo to na porzadku dziennym i to za bzdury ...Teraz za to stosuja przemoc psychiczna , chociaz wlasciwie odkad pamietam tak było. Nawet jak byłam mała to wyzywała mnie od szmat i kurew... :(:(:(:(

Gość Lany Poniedziałek
Aż nie wierzę, chociaż... Piszesz serio? Masz rodzeństwo? Jak się do nich odnosi?

Gość nienawidzeświąt
podobnie ale to ja jestem ta zla , bo nie pozwalam sobie na to i zawsze jej odpyskowuje ... teraz tez tak bylo i chyba za wczesnie napisalam ,ze juz mnie nie bije bo wlasnie przed momentem wpadla do mnie do pokoju ze smycza psa w reku i mnie uderzyla ,,, nie wytrzymalam i zaczzelam krzyczec ,ze jest psychicznie chorym , jebanym psycholem... ja jzu wysiadam ! nie mam sily,,, nienawidze jej , powiedzialam jej ,ze nie jest moja matka od tej chwili i zeby sie do tego nie poczuwała. Standart , jak kazde swieta :(

Gość nienawidzeświąt
:(

Gość nienawidzeświąt
widze,ze nikt mi nie pomoze ...

Gość Kurwiola
Witam w świecie przemocy.

Gość hhtyht
a w czym ci pomoc? twoja matka nie dorosla albo jest psychopatka albo ma duzo zajec i brak sil i wyladowywuje sie na tobie masz 19 lat niedlugo sie wyprowadzisz?

znajdz takie miejsce w swoim świecie, w ktorym mozesz byc szczesliwa.nie musi to byc dom, nawet nie kolezanka, nawet nie miejsce na ziemi,ale wnetrze twojej duszy:( niech to bedzie wymarzony pokoj z fajnymi obrazami,ladnymi firankami

gdy kloce sie ze swoim chlopakiem, to uciekam myslami na starówke w naszym miescie, patrze na ladne kamieice, a jak w danej chwili tam pada to rozkladam parasol i stoje pod jakims daszkiem starego domu:(