Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Czy ktos byl na wyspach kanaryjskich?

Polecane posty

Mam zamiar sie wybrac, ale nie wiem czy warto.czy ktos z Was moze byl?

Gość Hazarrdzista.
Ja nie byłem ale ostro zbieram kase na zakup wyspy na polinezji francuskiej. Prędzej nie spoczne!

Gość humbaaa
byłam, warto nie warto... wszedzie warto pojechac ;) Fuertwentura, ok, niedrogo ale morze wole czerwone i nieco cieplej niz na wyspach tez... ale ogólnie warto na pewno

Gość agata-----
ja bylam na wyspach kanaryjskich na teneryfie, bylam tam na 2 tygodnie, niezapomniane widoki.

Gość rrfvnnn
waskie plaze

A co myslicie o Lazurowym Wybrzezu?

Bo to bedzie moj pierwszy wyjazd na taie wczasy i chcialabym wybrac cos fajnego bo pewnie pozniej juz nigdzie nie pojade...moze ktos wogole ma jeszcze jakies inne propozycje?

ja tez na teneryfie na praktykach terenowych.wyspa ma powazne problemy z woda pitna,ale nie o tym tu.plaze piaszczyste tylko z jednej strony-piasek z afryki.reszta bazaltowa,bo jak wiesz wyspy te powstaly po wybuchach wulkanu.ogolnie malo tyam jest do zobaczenia-jedyne zwierzaki to ptaki i jaszczurki,jakies tam kaktusy jadalne i tyle.no i mozna wejsc na del teide,koniec.generalnie po 3 dniach (del teide, delfinarium, safari ogladajac jaszczurki) juz pozostaje tylko lezenie przy basenie

Gość Pingwinek85
A co polecacie bardziej? Fuerteventurę czy Gran Canarię? Ja ze swojej strony polecam Majorkę - moim zdaniem to świetne miejsce i stosunkowo niedrogie.

Gość oriorirori
Ja byłam trzy razy. Na Fuerteventurze, Teneryfie i Gran Canarii w sierpniu zeszłego roku. Fuerteventura ma bajeczne plaże i doskonałe warunki na windsurfing. Jeśli szukasz spokojnego miejsca na odpoczynek, gdzie nic się nie dzieje-jedź na Fuerteventure. Gran Canaria tętni życiem. Ja byłam w Playa del Ingles i plaża do godziny 19 zapełniona tłumem. Sklepy, centra (Kasabah-bardzo znane w Playa del Ingles) otwiera sklepy, dyskoteki dopiero na noc. Na Gran Canarii trudno trafić w spokojne miejsce, gdzie się wyśpisz w spokoju. Teneryfa-podobna do Gran Canarii jednak plaże brzydkie, czarny piasek wulkaniczny, czarne kamienie na plaży i w morzu mające za zadanie wstrzymywać falę. Mam nadzieję, że trochę pomogłam:) Osobiście bym poleciała znów na Gran Canarie:)

Ogadalam oferty wlasnie z Gran Canaria i mnie zaciekawily, chyba ze moze jeszcze gdzie indziej?

Gość oriorirori
Przez ostatnie trzy lata byłam na Kanarach, teraz mnie ciekawi bardzo wyspa La Palma również na Kanarach. Tania i tętniąca życiem jest majorka. Ok. 350-400 Euro hotel 4* All inclusive tydzień. Jednak na tydzień moim zdaniem się nie opłaca. Zależy ile masz pieniędzy do dyspozycji ale naprawdę polecam Gran Canarię!