Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale psikus no normalnie psikus

PŚP TO OBLUBIENICA ?! ?! >!

Polecane posty

tAK CZY NIE??

:O Powaznie sie pytsm @!!

Gość barrakuda...
co chwila widze tutj jakies tematy i posty o PSP ja jej kompletnie nie kojarze kto to w ogole jest? i czym tak zablysnela? to jakas legenda kafe czy jak? wszysca nia tacy zafascynowani..:D

Gość barrakuda...
ze jest idiotka to bym sie nie zdziwila jaki poziom kafe , takie gwiazdy :D

wiesz, pare lat temu, dokładnie nie wiem, dziadek mi opowiadał , bodajże w 78r na wiosnę, grupka ludzi na kafeterii postanowiła stworzyć nick-legendę. no i tak wciąż wrzucali topiki w stylu pśp jest the best, pśp to tempa szczala, obczajcie foto psp itd. i tak do dziś jest oczywiście nigdy nie było nikogo o takim nisku. ale legenda trwa. i kolejne pokolenia kafeteriuszy zadają sobie i innym pytanie KIM JEST PŚP>

Gość barrakuda...
:D A co z obrzedami? Powinien byc jakis dzien w roku zwany DZIEN PSP , w kotyrm kafeteriusze mogliby oddawac jej czesc..

początkowo ten nick-widmo brzmiał "jebać prl". ale cenzura kasowała. wtedy jedna z kobiet wymysliła pśp, czyli piękna śliczna polka. to było hasło. mój dziadek też był w tej grupie. nie wiem dokładnie na czym to polegało, czym sie zajmowali.. bo jak spytałem to odpowiedział "gdybym ci powiedział to musiałbym cie zabić". miałem wówczas 5 lat. nie drążyłem tematu.