Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mola28

krew zamiast okresu przy wyproznieniu,prosze o pomoc

Polecane posty

Gość mola28

Podczas wyprozniania sie lecila mi krew z pochwy,byl to dzien spodziewanej miesiaczki,myslalam ze dostalam,potem 3 dni zero plamienia i dzis znowu sie wyproznialam lekko,to znowu poleciala krew z pochwy.Nie wiem co sie dzieje.Test ciazowy negatywny.Powinien byc okres a nic nie ma tylko ta krew podczas parcia.Nic mnie nie boli,czuje ze woda mi sie troche zatrzymala.Moze jakes sugestie cos ma.

Gość gagaga
Witam a ja mam taki mały problem bo 19,03 miałam seks ale od tyłu(w drugą dziurkę) ,a miałam w tym czasie okres od 17,03 i nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki do zatamowania krwawienia co wycierałam brzuch( sperma na brzuchu). 17,04 powinnam dostać okres a dostałam 20,04 i nie wiem co mam myśleć o tej chusteczce ?? Czy mogłaby coś przenieść dalej?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję jak myślicie?? ja tez tak mam czasami że jak mam parcie to wtedy bardziej leci tak jakby było wymuszone. A Ty co myslisz o moim??

Gość mola28
mysle,ze nie powinnas sie martwic.u mnie nie leci wogole krew tylko jak zalatwiam sie i pare poleci pare kropel a potem juz nic.Nigdy tak nie mialam.

Gość gagaga
u mnie leci trochę ale przy parciu leci trochę mocniej. ostatnio mam jakieś dziwne te okresy Sama już nie wiem co robić czy się martwić czy nie?:(

Gość gagaga
ale jak test zrobiłaś i wyszedł negatywny i robiłaś z porannego moczu to jest ok

Gość mola28
robilam test rano i to jest 30dzien cyklu a w ten czwartek wyproznialam sie i krew ostro poleciala,a do dzis ani kropli i niedawno lekko sie zalatwialam i znowu dosc polecialo i teraz znowu nic.

Gość gagaga
a ile dni po stosunku robiłaś test?

Gość gagaga
a co do mnie to możliwe że z chusteczki się przeniosło dalej??? Jak myślisz?? Tym się martwie bardzo

Gość mola28
jestem juz 30 dniu cyklu,dzis test robilam,nie martw sie w ciazy na pewno nie bedziesz,poza tym w okresie to male szanse,zadne bym powiedziala.

Gość gagaga
Dzięki:):) mola 28 a Ty jak też na teście wyszło negatywnie to też się nie martw. Też czasami tak mam

Gość mola28
Ja sie nie martwie,wlasnie martwie sie,ze nic z tego nie bedzie heh