Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy prawiczek

zamierzam byc pierwszym prawiczkiem z tego forum ktory znajdzie sobie dziewczyne

Polecane posty

Gość IMO13766
Zgaga - nie denerwuj się, bo taka wściekła, wielka babka naprawdę wygląda groźnie (i aseksualnie)!

Gość powodzenia rzycze
ja za żadne pieniądze nie związała bym się z prawiczkiem, dla mnie prawiczek po 20 roku życia to zwykła ciota która nie potrafi wziąść spraw w swoje ręce tylko się użala nad sobą :O kobiety po 20 roku życia szukają prawdziwego mężczyzny który się nimi zaopiekuje a nie nieudolnego chłopca :O

to znajdzcie sobie sponsora to sie wami zaopiekuje. ja osobiscie uwazam że 20 lat to nie jest wielka dorosłość i faceci (ani kobiety) w tym wieku nie sa dorosłe .

Gość zgaga.
Ha, ha tak myślałam, że unikniesz odpowiedzi na pytanie i napiszesz coś w tym stylu. :) IMO początkowo taki zabawny, powiedziałabym nawet inteligentny facet, zaczyna się kompromitować. Coś Cię zmieniło lub wcześniej sam próbowałeś siebie zmienić i pisałeś zupełnie inaczej. Biorę też pod uwagę, że to jakiś inny IMO :)

Gość IMO13766
To oryginał - i gratuluję psychologicznego podejścia. :classic_cool:

Gość zgaga.
Rozumiem, czyli rozmowa z Tobą sprowadza się tylko do jednego nie potrafisz normalnie rozmawiać jedyne co to szukanie dziury w całym i znajdowanie wad (najczęściej wymyślanych). Życzę miłego wieczoru nasza dalsza rozmowa nie ma sensu. Nie potrafisz napisać nic w swojej obronie :) Ps. Nie denerwuje się :) Jesteś jedną z nielicznych osób na tym forum, która swoimi (prawdopodobnie) kompleksami potrafi doprowadzić mnie do śmiechu. :) 🖐️

Gość zgaga.
Jeszcze na koniec.... Jestem pewna, że za chwilę zabłyśniesz jakimś nieziemskim tekstem 😘 :)

Gość IMO13766
Zła jesteś? Bo ilość tekstu porównywalna pewnie z Twoimi rozmiarami. Biada jak przytyjesz, bo jedynym szczegółem jakim od czołgu będziesz się różnić, to szpilki. :classic_cool:

Gość IMO13766
O, poszedł klasyk z serii "jak odezwiesz się po mnie znaczy, że wygrałam". :D

Gość zgaga.
Gratuluję zabłysłeś :)

hahaha IMO ... jak mogles ja tak obrazić? to niewybaczalna obraza majestatu. Czy ktos jeszcze oprocz mnie ma tu jakis dystans co do siebie? Bo wg wiekszosci kobiet siedzacych na tym forum faceci powinni byc mega boscy mowic im jakie sa piekne i duzo zarabiać. tylko skąd one te wymagania wziely ?

Gość IMO13766
Zgaga - miałaś nie rozmawiać ze mną. A już myślałem, że obrazisz się i odpłyniesz majestatycznie w siną dal niczym...Titanic. :P Nastka - bo zacznę gwizdać!

Gość zgaga.
Nastoletnia, to Twoim zdaniem on mnie obraził? :) Proszę Cię chyba w to nie wierzysz? :D

Gość IMO13766
Nastka - sam fakt, że chciałbym za Tobą gwizdać powinien napawać Cie niezrozumiałym lękiem i powodować chęć ucieczki!

Gość zgaga.
Nastoletnia -> sama to napisałaś więc zapytałam :p :)

Gość IMO13766
Fee-fi-fo-fum! Czuję złość przerośniętej laski!

Gość IMO13766
Nastka - to czemu chcesz uciekać jak na Ciebie gwizdaja na ulicy? :classic_cool:

IMO Po prostu tego nie lubie, bo tak robią ludzie niewychowani i bez klasy. A to nie jest fajne. A wy sie zleciałyscie i bedziecie teraz my jechać ? Dajcie sobie spobój .

Gość IMO13766
A Noxę skądś kojarzę...chociaż po jadzie mogę śmialo stwierdzić, że jest 170cm+ bobo-monstrum. :classic_cool:

Gość IMO13766
Żyrafy mają jedną zaletę - mężczyzna może im ssać sutki na stojaco :classic_cool:

Gość IMO13766
Nastka - jeszcze urośniesz w zwyż, cycki zmaleją i bedziesz drugą Noxą. :P

Gość IMO13766
Noxa - jakbym miał trzecią rękę, to też bym był z niej dumny. Dlaczego. Bo nie miałbym innego wyboru - co nie zmienia faktu, że to kalectwo i odrażająca mutacja. :classic_cool: Nastka - wszerz, ale tylko w od pasa w dół...