Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balerinki - pytanie

balerinki - pytanie

Polecane posty

Gość balerinki - pytanie

zrobilo sie ciepej, wiec coraz wiecej dziewczyn chodzi w balerinkach. ostatnio zauwazylam, ze moj facet bardzo zwraca na to uwage. kiedy przechodzi jakas kobieta ubrana w zestaw jeansy + balerinki, to od razu na nia zerka :/ spytalam go o co chodzi i powiedzial mi, ze kobieta w balerinkach wyglada dla niego bardzo seksownie. czy spotkalyscie sie kiedys z tym, ze facotowi bardzo podobaja sie tego typu buty?

Gość rtdd
Niee, faceci wola obcasy:)

Gość tez jestem facetem
i bardzo mi się podobają takie buty. chodzę na zajęcia z jedną dziewczyną, która bardzo często ma balerinki i jak do tego ubierze jeszcze jakiś fajny dekolt, to nie mogę oderwać od niej wzroku

Gość jola lojalna, lojalna jola
a ta z balerinkami wyskoczyła:) kobieto ja nosze je od 7lat- sa modna i tyle nie zastanawiam sie cz sie podobaa czy nie

Gość jakie skarpetki zakładacie
do balerinek? ja jak zakładam takie cieniutkie z materiału jak rajstopy to strasznie mi się nogi pocą i odparzają :/ zwykłe bawełniane brzydko wyglądają czy w ogóle bez skarpetek?

Gość lasencjaagencja
bez skarpetek moim zdaniem wygląda to megaseksownie, ale niestety nie każde buty można założyć na gołe stopy.