Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alda2507

Nigdy nikomu się nie podobałam

Polecane posty

Gość alda2507

Mam 18 lat.Mówią,ze jestem ładna,a mimo to żaden chłopak mnie nie podrywa.Może to dlatego,ze mam rude włosy i mnóstwo piegów na buzi?Jak myślicie?

Gość lauraaaa
z czasem zaczną, o ile będziesz zadbana i szczupła

Gość zależy kto ci mówi
że jesteś ładna.... jeśli tylko koleżanki i rodzina to tak naprawdę jesteś paszczurem.

A nie pomyślałaś nad tym, że być może onieśmielasz facetów i nawet nie próbują do ciebie startować, bo z góry uważają, że ich spławisz?

Gość taki jeden123
dla mnie piegi są seksi :) ....pokaż buźkę ,a jak sie wstydzisz to chociaż figurę bez twarzy to Ci powiem czy masz szansę :)

Gość alda2507
BYC MOZE JEST TAK,ZE ICH ONIESMIELAM,BO STARAM SIE IM OKAZYWAC,ZE MAM ICH WSZYSTKICH GDZIES I ZE ŁACHY MI NIE ROBIĄ.W SRODKU JEDNAK CZUJE DO NICH ZAL BO JA NIE JESTEM ANI BRZYDKA,ANI GŁUPIA.W DZISIEJSZYCH JEDNAK CZASACH TYLKO WYUZDANE PLASTIKÓWY SĄ W CENIE.STRASZNA RZECZYWISTOŚC

Gość alda2507
NO FIGURE MAM NAPRAWDE NICZEGO SOBIE.PIEGI PODOBAJA SIE TYLKO NIELICZNYM,NIESTETY.NIE ZNOSZE KIEDY CHŁOPAKI PATRZĄ SIĘ NA MOJĄ TWARZ BO WYDAJE MI SIĘ,ZE TE MOJE PIEGOLE SĄ OBRZYDLIWE

Gość taki jeden123
".W DZISIEJSZYCH JEDNAK CZASACH TYLKO WYUZDANE PLASTIKÓWY SĄ W CENIE.STRASZNA RZECZYWISTOŚC" Nieprawda wiele facetów ceni naturalne kobiety lekki makijaż zwiewne sukienki bez żadnych wielkich dekoltów tipsów itp....lubisz spacery ?

Gość zależy kto ci mówi
"davincicode A nie pomyślałaś nad tym, że być może onieśmielasz facetów i nawet nie próbują do ciebie startować, bo z góry uważają, że ich spławisz?" hahahahahhahahahhahahha to jest takie słabe pocieszenie że normalnie...... Nie ma ŁADNYCH/PIĘKNYCH kobiet które nie mają powodzenia.... Są tylko takie którym się WMÓWIŁO że są ładne....

Gość alda2507
NIE TO ŁADNE CO ŁADNE,LECZ TO,CO KOMU SIĘPODOBA.WIADOMO,ZE KAZDY MA SWÓJ GUST.TAKZE JEDNYM SIE PODOBAM,INNYM NIE.NIE MA OSOBY,KTÓRA PODOBA SIE CAŁEMU ŚWIATU.KAZDY MA SWÓJ GUST.

Gość alda2507
SPACERY KAZDY LUBI

No niestety albo sie ma powodzenie albo sie nie ma. Napewno sie znajdą tacy , którym sie spodobasz, tylko trzeba będzie sie naczekać na tego właściwego :P podobno są Ci któym sie piegi i rude włosy podobają ( piegi mam , włosy tylko troche mają odcień rudy) ale nie miałam przyjemności spotkać takiego :/ Tutaj właśnie pada teoria że wystarczy mieć cycki i cipke a będzie sie mieć stado adoratorów :D

Gość zależy kto ci mówi
po pirwsze nie pisz ciągle caps lockiem ;/ Po drugie odpowiedz - kto ci mówi ze jesteś ładna. Tylko szczerze!

Gość alda2507
PO PIERWSZE:BĘDĘ PISAŁA JAK MI SIĘ PODOBA,A PO DRUGIE:CHŁOPAKI TAK MOWIĄ

Gość alda2507
"Milena20": PRAWDA:D DOBRZE GADASZ:)

Gość zależy kto ci mówi
jacy. z klasy? Kumple z bloku?

skoro chłopaki tak mówią to może rzeczywiście ich onieśmielasz... często chodzisz na imprezy, różnego rodzaju spotkania?

Gość zależy kto ci mówi
poza tym pisząc caps lockiem pokazujesz swoją kulturę.... i chyba przez nią właśnie cierpisz na brak powodzenia :P

Gość alda2507
JACY TAM KUMPLE Z BLOKU...RÓŻNI.NIE INTERESUJ SIE TAK BO KOCIEJ MORDY DOSTANIESZ.PISANIE CAPS LOCKIEM JEST SUPCIO !ACH... :)

Gość alda2507
NIE NAPISAŁAM,ZE CIERPIĘ Z TEGO POWODU.JA SIĘ RACZEJ DZIWIĘ,HE:)

Gość zależy kto ci mówi
"INTERESUJ SIE TAK BO KOCIEJ MORDY DOSTANIESZ." To po co zakładasz temat?! :D Jesteś niesamowita! "Supcio"?! Ty naprawdę masz 18lat?! hahahahaha

Gość zależy kto ci mówi
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. "Cierpisz" w tym wypadku nie znaczy że to boli twoją psychikę ale że masz BRAK powodzenia :S

Gość alda2507
A TAK SOBIE ZAŁOŻYŁAM ŻEBY SIĘ Z WAS POŚMIAĆ I SPRAWDZIĆ ILE OSÓB NAPISZE MI COŚ SENSOWNEGO.JEDNAKZE WSZYSTKO,CO NAPISAŁAM W TEMACIE TO PRAWDA

Gość alda2507
A.TAK,JESTEM NIESAMOWITA:)NIE CZEPIAJCIE SIE

Gość zależy kto ci mówi
to teraz juz wiesz dlaczego będziesz singielką do końca życia :D i nie martw się - twoja osoba też nam dała powód do śmiechu :D

Gość alda2507
"Looooser", to do Ciebie: A CO TO JA,MAŁPA JESTEM ZEBY CI ZDJĘCIA WYSYŁAĆ?:D NIE CHCE MI SIĘ.

Gość alda2507
"SiNGIELKĄ",HE HE...ALEZ MNIE PRZESTRASZYŁEŚ.cO TY TAM MOZESZ O MNIE WIEDZIEC.CAŁA PRZYJEMNOSC PO MOJEJ STRONIE:)

Gość alda2507
A CZY JA PYTAŁAM O TO,CZY JESTEM ŁADNA?SKĄD...NIE NAPALAJ SIE TAK,HE

Gość zależy kto ci mówi
Wiem że: masz 18lat,rude włosy, piegi, jasną cerę i nikt cię nie chce :P