Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudnie

CZY KTOS SPISIWAŁ SIE JUZ?CHODZI O SPIS POWSZECHNY!MASAKRA CO MAMA POWIEDZIALA!

Polecane posty

Gość paskudnie

ze sa pytania o wszystko. o zawód ,rodzaj studiów skonczonych i czy magister czy licencjat i jaka praca i mama powiedziala mi wczoraj ze wsydzi sie bo co powie rachmistrzowi namoj temat jak ja nie mam pracy :(:(a trzeba powiedziec czemu sie nie pracuje tez..bo czytala wczoraj pytania:( az mi smutno ze matka sie wstydzi za mnie..

Gość DOOO paskudnie
OBOWIAZKOWO KAZDY MUSI SIE SPISAC WIEC MASZKAPE

Gość nie każdy tylko wylosowane
przez komputer osoby, na mojej ulicy na 30 domów do spisu wytypowano 5 rodzin

Gość kaiirrrr
ALE TRZEBA TO WYPELNIC OBOWIAZKOWO ??? BLAGAM POWIEDZCIE CHODZI MI O TEN SPIS Z TYMI DŁUZSZYMI PYTANIAMI :(:( ten szczegolowy..

Gość helga33333
Trzeba było się wcześniej przez internet spisać to by nie było takich problemów....

Gość kaiirrrr
ALE PRZEZ NET MOZNA JESZCZE CHYBA ALE I TAK PRZEZ NET JEST TYLKO 10 PYTAN CHYBA wiec nic to nie da bo jak cie wylosuja do reprezentatywnego spisu to i tak rachmistrz przyjdzie do ciebie zeby zadac te pytania szczegolowe.

Gość slodko_gorzki
a ja Tobie współczuję matki :O no i głupich problemów :P to że dziś nie masz pracy, wykształcenia, kochanki super wozu jachtu i czegoś tam jeszcze to nic nie znaczy trzeba mieć marzenia i ciężko pracować, a sukces murowany :) :classic_cool: Ps szukanie pracy to cholernie ciężka praca i trzeba się do niej przyłożyć😠

Gość nie ma tam takich pytań
Jest pytanie o to czy przebywasz pod tym adresem pod którym jesteś zameldowana, jeśli tak, to czy przybyłaś w to miejsce przed 1989 r. czy nie i czy zamierzasz przebywać co najmniej rok. Jeśli nie, to pod jakim adresem przebywasz i czy zamierzasz przebywać co najmniej rok. Nawet nie musisz pisać czy mieszkanie jest Twoje czy mamy. Potem jest pytanie o narodowość, o język, którym posługujesz się i czy czujesz wspólnotę z jakimś poza tym narodem. Nie musisz tego wypełniać, ale warto to zrobić, raz z powodów patriotycznych (oszczędność na pracownikach którzy będą zbierać dane osobiście - robią to z naszych podatków), dwa z powodów egoistycznych - nie będzie Cię nikt w mieszkaniu nachodził, umawiał się i rozbijał Twoj plan dnia.