Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteereesowana

koszt ślubu i wesela

Polecane posty

Gość zainteereesowana

Hej Kochani. Planuje ślub. Jakies 160 osób, tylko nie mam racjonalnego porównania. Możecie mi przedstawić przypuszczalne koszty takiej imprezy? Interesują mnie ceny bardziej aktualne, bo przez 5 lat to się trochę zmieniło. Liczę na pomoc. Dzięki wielkie.

Gość OK 45 A 50 TYSI
NA TYLE OSÓB

Gość mfkdmiewtfe3w
zalezy gdzie...jaka sala, za ile sukienka napisze ile jest w siedlcach woj. mazowieckie ceny od talerzyka srednio 120-150zl, poprawiny ok 50 zl/os slub ok 1000 auto od 500 zl suknie ceny ok 3-4 tysiecy kwiaty ok 250 zl garnitur 1000 zl alkohol tu ceny sa takie same obraczki 2 tys

Gość Łódzkie
Ksiądz to zależy od jego pazerności, organista raczej wszystkich goli jednakowo,a kościelny co łaska jak ksiądz ale idzie rzczej wytrzymać ,ale ksiądz to przesadza już myśleliśmy poprosić go o nr konta, niech rozlicza sie z fiskusem,wynajmowaliśmy sale w białej rawskiej u pudziana ok 15tys-wódka 150litrów musisz mieć, wina ze 40 flasek ,piwa 10 krzynek ,moze i automat i beczkowe,napoje i to różne ,dobrze w małych butelkach,na stołach mogą być 2 litrowe,wiejski stół ksieżycówka ,i co nieco na zakąske ,morze być świnia cielecina i iiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość jaks czyjas zonka
Jak sie chodzi po weselach to trzeba również samemu zrobić impreze dla wszystkich,na gości nie możesz liczyć bo w wiekszości ci nie zwrócą za talerzyk mało która para da ci 500zł sama sie przekonasz,a złotówki lecą bo jest drogie wszystko,teraz już drugi raz bym nierobiła takiego wielkiego **********spedu***********,najbliższa rodzina,i to nie wszycy bo ""aparat ich nie obstaje"" wieczór w resteuracji nie ma problemu zajeżdzasz i masz co zamawiasz

Gość kmdsiwuhfqw
my robimy wesele na max 50 osob. przerabialam juz wesela mojego rodzenstwa i wiem ze nie oplaca sie. moze ktos zaraz mi tylek obrobi, ale naleze raczej do biednych osob i nie chce zbankrutowac przez wesele. mamy zamiar wydac max 7 tysiecy.