Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrzu

dominacja

Polecane posty

Gość mistrzu

Czy sa Tu kobiety ktore potrafia dominowac mezczyzn. Ktore potrafia zrozumiec ze dla nas jestescie boginiami ktore bysmy chcieli czcic oddawac hold waszy stopom.Lizac kazde czesci ciala stopy .cipke ,dupcie i robic to z wielka ochota uwielbiam smak kobiecej pupy jest taki podniecajacy.Szukam wiec kobiet ktor by chcialy sie ze mna pobawic .

Gość ELA_)
A wiec tak Ci odpowiem nie wiem czy bys dal rade ale mam dla Ciebie propozycje umowmy sie przyjedziesz i bedziesz moim niewolnikiem. Zrobisz dokladnie to o co ci kaze.Nie wiem co to bedzie ale napewno beda to wyrafinowane rzeczy moge Ci np kazac lizac moja dupke wypne sie lub usiade ci na jezyku czasami lubie tez nasiusiac do buzi facetowi ale wtedy bedziesz musial wszystko wypic a jak bedziesz grzeczny to moze pozwole ci sie spuscic na moje stopy a pozniej wylizac je do czystosci co ty na to ?

Gość mistrzu
z wielka ochota moja pani. Ile masz lat i gdzie mieszkasz ja mam 30 lat i mieszkam w zachodniopomorskim...

Gość ELA_)
A wiesz niewolniku ze dame sie o wiek nie pyta..ale odpowiem bys nie mial zdziwionej miny mam 52 lata i uwielbiam doinacje rozne. Od lizania stop do sikani ci do buzi czasem moze byc tak ze bede chciala bys wachal moje otworek godzinami moze cie skrempuje i bede Ci sikac do buzi a moze nawet .... Tego nie wie nikt bede robic to co bede chciala

Gość mistrzu
Bardzo mnie podniecasz elu chcem tego doznac jak najszybciej. Bede to robil wszystko z zacietosci i przyjemnoscia uwielbiam lizac kobiece tylki tylko nie wim bo nie dokonczylas co jeszcze ?

Gość brawko
szukaj na tym portalu pod tematem :starsza. To może chwycisz kurs.